Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 24, 2011

Missa inte denna föreläsningen

Torkild är en av mina träningskompisar och en väldigt klok människa. Han föreläser bl.a. om Personligt ledarskap och tror mig det är många tankar som susar genom ditt huvud efter hans föreläsning. Du kommer bli peppad, du kommer ifrågasätta och du kommer förhoppningsvis ändra din inställning till vissa saker.

Torkild ska nu föreläsa i Hjärup så bor du i närheten och är ledig mellan 18.30-21.00 bör du inte missa detta tillfället. Du anmäler dig till torkild@torkildskold.se Klicka på bilden så kan du läsa texten i bilden nedan. Skynda dig att anmäla dig!

Nya färgen eller färgerna...

Frissan Marie fixade ju det gråa igår. Valde en mörkare ton med slingor i rött och blont. Blir nog bra till fotograferingen hoppas jag... säg nu JA please :-)Patisseriet i Lund

Ligger på Klostergatan (Lund) och de har jättegoda sallader. Jadå en massa annat som frestar men jag äter eller hämtar då och då en lunchsallad därifrån. Idag med blev det den goda laxen med en stor klick parmesankräm. Och extra trevligt sällskap i form utav Rebeca. Mys en vanlig torsdag!


Titta vad jag hittade...

På anslagstavlan på Studio S hänger ju annonsen från STARK :-) Det roligaste var att när jag var på väg ifrån gymmet imorse så stod jag brevvid och tog på mig jackan och skor. En morgontrött tjej kom in och hälsade. Ingen jag känner mer än att jag känner igen henne från Studio S. Hon började ta av sig jackan och kollade lite slött på anslagstavlan. Tittade på bilden och kikade lite misstänksamt på mig och sen på bilden igen...

Mysigaste på gatan

Visst blev det fint!