Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 26, 2011

Jag vågade..

Jag vart ju med på löpsedeln också! Jisses - det var jag inte beredd på. Maken sa direkt jamen då får du gå och fråga om du kan få en. What? Det är ju nervöst och vad ska jag säga... Samlade mod under matshoppingen och sedan stegade jag fram med en puls likt den på stepmaskinen (Sarah you know what I mean...). Och jag fick 2!!! En lite trasig och en fin :-)

Hmm jobbigt att se före bilden men ändå glad att jag vågade...

Dagens kändis

Och då var hemligheten avslöjad... Jag är med i dagens Expressen. Har gått undan får jag säga men ett jättekul äventyr. Mera sånt i Butterflys liv tycker bloggerskan :-)  Nervigt var det också att dela med sig utav Före bilden. Den har nämligen bara jag och maken sett tidigare. Finns ju inte så många bildexempel från tyngsta tiden och den visar naturligtvis skillnaden på bästa sätt. Men ändå nervöst att dela med sig.
Fast det är ju det detta handlar om; att utmana mig att vara modigare och det funkar! Känner mig stärkt utav allas kommentarer och hejarop. Och detta hjälper ju också mig att förstå vad jag faktiskt har åstadkommit. Ska få lite fler bilder från fotosessionen och då publicerar jag dem här tillsammans med lite andra före bilder. Är ju roligt att ha som en påminnelse och motivation.
Med på första sidan - ni vet det är Lotta och jag...
Och inne i tidningen...
Och var är den bilden tagen... jo hemma framför fondväggen i köket

Dagens träningsoutfit...

Lovat är ju lovat... Här kommer dagens outfit på gymmet
dvs min finaste träningströja från Nordic Gym...


Tjoho säger jag!

Fredagar är ju invägningsdag fortfarande men lite mindre officiellt :-) Igår vägde jag mig inte. Varför? Jo om mr Våg hade visat något som jag inte tyckte om så hade jag blivit deppig. Och det kan man inte vara när man ska bli proffsfotad plus att noja över om de där eventuella hektona plus kommer synas...

Så därför sköts invägningen till idag. Och jag är så jäkla glad! För nu är jag 1 HEKTO i från min lägsta vikt under hälsoresan!!! Och nere på BMI är samma. Gäller att aldrig ge upp även om man tycker hela världen är emot en och det är mest syndast om en i hela världen. Bara fortsätt och ge aldrig upp! Välj livet!!!!