Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 29, 2011

En rosa autografpenna...

Min underbara träningskompis Sarah (dvs hon som följer med mig på alla galna äventyr på olika gym) ger mig alltid de finaste korten. Både vad det gäller utseendet och fina handskrivna texter med pepp. Titta bara vad jag fick igår! Hon körde enbart hem till mig för att lämna det! TACK Sarah blev så glad och rörd!!! Vet inte hur jag ska återgälda det men ska göra mitt bästa :-)
Titta vilka fina fjärilar!!! Och jag fick en rosa autograf-penna nu när jag blivit kändis... eller nåt :-) Naturligtvis ska Sarah få första autografen måste bara öva in en snitsig en...

Ställde korten och pennan i min walk in closet. Så varje morgon när jag ska hämta kläder ser jag kortet och får mig en extra glädjeskjuts att ta mig an dagen! Underbart!

Nya utmaningar...

Har de senaste veckorna fått flera förfrågningar om jag inte kan komma och berätta om min hälsoresa, min kost och min träning. Vad som motiverar mig och inspirerar mig? Hur jag orkar fortsätta dag ut och dag in trots både motgång och framgång? Hur jag har förändrat mitt liv? Hur lyckas man med det?

En spännande utmaning minst sagt. Jag är ju väldigt van vid att tala inför människor i mitt jobb så det är ju inget problem. Men detta är ju mer personligt. Man kan säga att mjukstarten var i fredags på Rotary-mötet. Och det gick ju väldans bra. Många kommentarer, undringar och frågor efteråt. Som jag skrev när du öppnar upp dig så får du så mycket mera tillbaka.

Så nu har jag bestämt mig. Jag antar utmaningen! Därför ägnades en del av lördagen till att finslipa en kort och tilltalande beskrivning av hur en sådan föreläsning/föredrag/inspirationsträff skulle se ut som igår skickades till storföretaget i Lund. Plus jag får följa upp de andra förfrågningarna via mail/FB/IRL och se till att de…