Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 30, 2011

Halvhjärtat pass

Imorse blev det nog ett av de mest oinspirande träningspass på länge i gymmet. Kände redan när jag körde in på parkeringen kl 06.20 att nä usch idag blir det tråkigt. Då blir ju inte heller förutsättningarna de bästa :-) Kände inte för löpbandet eller crosstrainer eller stepmaskinen eller rodden eller styrkemaskinerna eller hantlarna. Kände bara pest.

Genomförde ett halvhjärtat pass och fick ändå till nytt rekord på hantlarna för biceps (7 kg) och triceps bidde 27,5 kg igen. Så visst jag svettades och kämpade på men varje minut vart med lite plåga och mycket tankar. Kom då fram till att det är nog dags att varierar sig igen.

Sista tiden har det blivit mycket "ensam" träning dvs löpband och styrka. Kanske dags för lite grupp-pass igen så man får ny energi och framför allt variation. Saknar också lite snickesnack innan passet dvs att byta några ord med de andra som ska gå. Nu är det mycket hörlurarna i och lite nickande här och där men annars kör man på fokuserat.

Därför boka…

Lite fler bilder från fotograferingen

Fick igår några av de bilderna som Expressen fotografen Tomas LePrince tog. Tack Tomas! Här ser ni Camilla Thulin klänningen plus att jag också hade min tuffejacka på mig. Åter igen förstår ju verkligen varför Expressen valde de bilder de gjorde. Är helt enkelt störst skillnad mellan före och efter och jag ser ju smalare ut på de bilderna. Och det får man ju tacka för - jobbigt nog med före fotot :-)

Min fina klänning. Så mjuk och skön! I am in love helt enkelt! En närbild   Hmm jacka som snuttefilt när man egentligen ser smalare ut utan... något att tänka på...  Maken kallar mig Musse Pigg för det ser ut som jag har öron dvs bollarna på fondtapeten...

Fler före bilder

Här är fler före bilder men nu tror jag att arkivet är utrensat.
Finns ju som sagt inte så många för de har jag raderat...
Bilden som Expressen valde. Inte så konstigt för den visar ju hur det verkligen såg ut. Blir liksom störst effekt mellan före och efter. Så det funkar dvs osminkad framför ett berg utav kakor utan en tillstymmelse till leende :-)
Eller varför inte framför efterrättsbuffen... Eller lagandes efterrätt... hmm anar ett tema här...
Kanske därför jag inte baka eller gör efterrätter längre... En av de få bilderna bakifrån för tror mig det har funnits många men DELETE har använts flitigt...