Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 1, 2011

Jobbigt med sötsug

Varför kan man bli så frestad av gotter som man egentligen inte är ett dugg intresserad utav? Mitt sötsug är ju som natt och dag om man jämför för ett år sedan. Då hade jag planerat mina sockerdagar i detalj, pratade knappt om något annat och kunde prick på dagen hur många dagar som vart kvar.

Så är det ju inte längre. Ja min födelsedag är den 28 dec dvs om 27 dagar. Och ja kanske det blir tårta och choklad eller inte. Vet faktiskt inte utan tar det som det kommer. Men den sista 2 veckorna känner jag att nu börjar det dra i sockertarmen igen...

Olika anledningar har jag kommit fram till. Dels så inför julen är det ju mer frestelser och mys. Överallt - hemma med julmingel och bjudningar, på jobb när leverantörer börjar visa sin uppskattning, ute i affärer bjuds det på pepparkakor och choklad etc. Då påminns man ju hela tiden om att javisstja socker socker socker.

En annan anledning är i mitt fall känslor och stress. Jag gick från att vara en människa som var relativt anonym i lilla Hjä…

Mina ord sprider sig :-)

Nu har min kundkommentar kommit upp på http://www.camillathulin.se/ Roligt när någon uppskattar ens tack :-) Klicka på bilden om du vill se bättre.

Lite mys ute

Okej det är inte pumpa fint a la Lotta men rätt mysigt ändå :-)