Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 2, 2011

Dagens stolthet

Tänkte nu i "öppna luckor varje dag" tiden så tänker jag istället för att erbjuda choklad erbjuda "Dagens stolthet". Framför allt för mig själv faktiskt sån ego-bloggare som jag är... Så att jag ska komma till insikt vad som har hänt under året i olika framsteg tex vad det gäller träning, kost, hälsa eller vad det nu kan vara. Helt enkelt en del utav mitt mål för december.

Dagens stolthet blir därför: Körde utfall på gymmet imorse vilket inte är min favorit. Shot jag börjar ju blir riktigt bra på dem... Gårdagens eftersom det ju faktiskt var den 1 december igår får bli att jag kunde hoppa högt under zumban där jag tidigare inte har hoppat :-)

Vad är du stolt över idag?

Delmål under December

Mitt mål för december blir "Ingen stress". Jag ska försöka landa i nuet dvs inte stressa vidare mot nya mål utan njuta av det jag åstadkomma. Ta in verkligheten dvs så här ser min kropp ut nu och komma till insikt om det i hjärnan. Hittade detta citatet i en artikel som ska bli december månads ledord:

"Fokusera på allt bra du gjort i stället för på allt som ska göras"
Denna månaden ska jag se till att gå ut med flaggan i topp men mysa så mycket som möjligt. Nej inte med socker utan med maken, familjen, vänner etc. Till exempel så har jag beställt nästan all julmat till julafton på Grand Deli här i Lund. Ska bara fixa lite smått och duka fint och så men annars bara mysa i nya huset.
Jag ska helt enkelt njuta av livet och nuet så mycket som möjligt. Vad är ditt december mål?

Utvärdering utav november

Satte upp i slutet av oktober att det inte skulle intas någon pizza och pommes under november. Är ju inte de bästa matalternativen och inget bra för viktminskare. Men ack så jäkla gott! Varför bli man aldrig sugen på en morot på samma sätt som med en pizza eller choklad??? Märkligt.

Hur har det gått? För att använda en aktuell term från skidskyttet som pågår just nu så har jag en bom. Ska inte kalla det att jag misslyckades vid ett tillfälle utan snarare jag valde en helgkväll att käka pizza - gissa vilken? Kan det ha varit löpsedel-lördagen... Dels för att jag vart jäkligt hungrig och inte planerade kvällens intag och dels för att jag vart sugen helt enkelt - so sue me liksom. Bara på det igen och köra lite extra på löpbandet dagen efter.

Därmed kan jag ju inte hävda att målet är uppnått mer än till hälften... dvs ingen pommes lyckades jag ju med :-) Återkommer lite senare idag om decembermålet mer i detalj. Men är du nyfiken hittar du ledtråden under viktiga datum här i höger kolumn…

Men va sjutton...

Och vad fick jag med posten på jobb idag? Jo äkta beligiska chokladpraliner...
Känner mig lite motarbetad just nu :-)
Snacka om att rusa ut med dem ur mitt rum och in till en kollega och dumpa...