Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 3, 2011

Mitt livs första kallbad

Maken och jag brukar ju åka bort för en spa-helg vid andra advent. Men i år bestämde vi att mysa hemma i nya huset. Första helgen vi är själva här hemma. Skönt. Men lite spa ville vi ha så vi hade köpt vars en timmes massage och kallbad på Ribersborgs Kallbadhus via Groupon.

Och idag vart det dags. Ska säga att jag vart riktigt nervös innan för jag är en stor badkruka. Maken tycker dock det är himla skönt så va fasiken jag måste ju testa. Kändes ju inte som de bästa förutsättningarna i blåsten men småspiksregnet kom i alla fall inte förrän vi var färdiga :-)

Tyvärr kunde maken och jag inte bada tillsammans för det är uppdelat. Men det fanns en gemensam bastu. Faktiskt första gången jag provade på det men som den blyga viol man är skyllde jag mig en handduk :-) Fast innan dess var det kallt som tusan i damernas omklädningsrum och dusch. Jag fick nästan panik och tänkte jag fixar inte detta.

Men när jag kom in i bastun så frågade maken hur jag kunde bli så kall. Visade sig att någon in…

Spamys med maken

Uppe i ottan för att bada i havet. Hur fasiken tänkte jag där? Jaja det blir ju en timmes massage också och lite go lunch och shopping. So it isn't all bad :-) Dagens äventyr kommer att utspela sig i Malmö. Maken och jag ska nämligen iväg till Riberborgs Kallbadhus. Maken gillar att kallbad tom i snöstorm. Fru Jensen är väldigt tveksam och badar inte i havet ens vid 20 grader... Men va sjutton måste ju ge det ett försök.

Så ni får klara er själv här inne idag - hoppas det är okej. Och får ni abstinens så vet ni vad som gäller... yes box Faceboken. Gå in och Gilla här: http://www.facebook.com/ButterflyTina så får ni se bloggerskan i sitt "Ensamma Hemma" moment dvs minen när kroppen ska ner i det iskalla vattnet... Sa jag att det blåser i Skåne idag... Om jag överlever ses vi ikväll och ha en mysig lördag!