Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 4, 2011

Rååddtrip

Nu ska maken och jag sätta oss i Lill-Bettan för en liten rååddtrip. Vi behöver komma ut lite och bara hitta något mysigt hak för lunch etc. Vi funderar även på att köra hit http://1021.se/ Har aldrig varit där och kan antagligen inte ens köpa med oss den minsta lilla grej. Men alltid en mysig utflykt och det är det som räknas när man ska ut på rååddtrip. Som vanligt kan ni följa med om ni vill och har tid på fejjan. Ha en mysig andra advent där ute i cyberspacet!!!

Deppig och peppig zumba

Hmm dagens zumba pass blev lite deppigt. Varför då? Jo fast jag har kämpat så med vikten så är jag fortfarande störst på zumbapasset. Och mina lår är så stora och bubbliga. Ja jag vet att det är mitt huvud som spökar och att jag ska jämföra mig med mig själv. Men ibland fastnar hjärnverksamheten på det neggiga.

Därför blev dagens strategi - tittar dig inte i spegeln utan kör bara på och se till att du svettas. Och under tiden gjorde jag mitt bästa för att hitta braiga grejer. Här kommer min mentala lista: jag vågar stå längst fram, jag vågar tjoa som svar på instruktörens tillrop, jag kan skaka my ass, jag är hyfsad koordinerad och följer med i stegen, jag kan numera hoppa och skutta och är snabbare sidledes. Heja heja heja mig!!!

Världens mest perfekta...

...omelett tror jag det blev. Har köpt ett nytt litet stekjärn och börjar lära mig nya spisen. Vågar knappt äta den för annars brukar det ju alltid se ut som små högar av stekt ägg :-) Vad äter du till frukost?