Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 7, 2011

Vad är ett köp?

Om jag ringer dig i natt kl 03.00 och frågar "vad är ett köp?". Vad hade du svarat?. Mitt svar är: jag går in i en butik, prova och plockar åt mig det jag vill köpa, går till kassan och betalar mina varor = ett köp. Vad är din definition?

Blev medlem på Usports för typ en månad sedan och då fick man en rabattkupong där det stod 20% på ett köp. I lördags efter kallbadet körde maken och jag till affären. Jättebra affär som man kan upptäcksfärd i med en massa olika sporter representerade. Jag plockade åt mig olika linnen, träningsbyxor etc. Lycklig som attan gick vi till kassan. Nope det är inte 20 % på det du betalar vid ett tillfälle - i min värld ett köp. Nej det är 20% på en vara. Men för bövelen skriv det då!!!!

Idag hade Stadium medlemsdag med 20% på ett köp... Tänkte det kunde bli intressant att se hur det skulle definieras idag. Gick in affären på Nova, provade och plockade åt mig det jag ville ha och gick till kassan. På Stadium kan jag meddela att ett betalningstillf…

Favorit Deli

Bor du i närheten av Lund och inte har varit på Grand Deli än så har du missat något. Jag är ju som tidigare skrivit en lat matlagare och är expert på genvägar dvs hämta och beställa mat. Tidigare var det från varje pizzeria i en 5 mils radie typ. Numera har jag hittat andra bättre alternativ. Har redan skrivit om vissa och här kommer ytterligare ett.
Delin lagar maten lokalt med ekologiska och närodlade produkter. Finns tex goa räkmackor (nä inte en svampig skiva vit Polar utan mörkt hemmabakat rågbröd), sallader, soppor, dagens lunch, lösvikt utav tex kåldomar, köttbullar och lyxigare 3-rätters helgmeny, vardagsrätter för 2 personer m.m. Priset är verkligen ok tex lunch 69 kr. Kan verkligen varmt rekommenderas!!!
Mysigt skyltfönster
Man kan köpa närodlade grönsaker och frukt. Köpte plommon vid ett tillfälle till maken
och han sa det var de godaste han ätit
Ibland går jag bara in och kikar runt och myser Vita Deli-kassen fylld med gosaker :-)
Eller nåja min favoritsoppa...

Från urtvättat till nytt hjärta

Dagesn träningsoutfit åkte faktiskt i papperskorgen på gymmet imorse. Byxorna blev ju knappt uppe, linne för stort och helt urtvättat. Detsamma med hoodien. Så efter en kort farvälstund i mina turkosa badskor krängde jag på dagens jobbeoutfit. Ny tröja från Esprit med hjärta på. För jag hjärtar ju alla er där ute :-) Ha en mysig dag!

Hmm flipisarna matchade ju hoodien... Dagens ljushuvud...  Som egentligen ser så här glad ut bakom ifånen