Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 11, 2011

Ghetto Stiletto eller inte

Okej jag har väl känt mig kvinnligare och mer graciöst men roligt vart det. Idag var det ju dags för ABC-aktivitet med 14 andra tjejer. Vi samlades på Malmö Dansakademin. Vår instruktör som typ dansat sedan hon var ett embryo visade oss stegen som vi sedan skulle härma. Jisses det hon fick oss tro vara enkelt kändes inte så när man sen skulle göra det själv.

Fast kul var det men tar nog ett tag innan jag vill höra denna låten igen: http://www.youtube.com/user/beyonce?blend=1&ob=4#p/f/37/ViwtNLUqkMY Och klackarna fick jag sparka av halvvägs in efter som trampdynorna gjorde så ont... Efter dansen käkade vi brunch på Gustav Adolf i Malmö. Myse dag!

Framme  Rosa heaven  Observera discokulan  This is were it happen...  Klackisarna
Nu är det soffmys med maken och ett försök att mota förkylningen som hotar att inta min kropp. Blir ingen träning imorgon utan vila och mycket vätska. Håll tummarna att det inte bryter ut. Hoppas din tredje advent har varit bra!

Lite busy igår...

...med detta att fixa en 3-rätters till släkten. Gick bra och maten åts upp. Värdinna känner sig dock inte riktigt kry. Förkylning på gång - så tråkigt. Men idag är det på med klackarna och tjejbrunch. Är du redo? Är dina klackar på?

Båda bordsklaffarna i Men 3 stackare fick ändå inte plats