Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 19, 2011

Intressant...

LCHF-sekten på tapeten igen på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14097518.ab Som jag skrivet tidigare - jag anser det finns sektvarning på alla matvarianter. Pratar man tex med en inbiten Viktväktare och du skulle få sektvarning. Det finns ju alltid de som "fastnar" för något speciellt för att det har varit deras räddning. Och inget fel i det men det betyder ju inte att det är den bästa för någon annan.

Får alltid lite klåda när andra ska påpeka hur jag ska göra/välja/äta/whatever. Då blir jag som en 4-åring som "kan själv". I fall jag ska skapa en sekt skulle den heta "var en är bästa dräng" dvs man vet bäst vad som funkar för en själv. Så det biten orkar jag inte ödsla mer tid på här för jag har skrivit om det tidgare.

Likaså att jag inte alltid håller med andra LCHF-anhängare och det behöver jag inte. Likaväl som de inte behöver hålla med mig. Men jag kan ju bara säga att jag tycker att vissa personer kan uttrycka sig lite kantigt…

Dagens stolthet

Att jag vågade skapa Facebook gruppen S Tjejerna för att hitta träningskompisar och för att inte vara en blyg viol på gymmet utan mer social. Tog mycket mod men jag får känslan av att S Tjejerna tycker det vart en bra idé :-) Vad är din stolthet?

Ekologiskt te

Köper du ekologiska produkter? Jag försöker göra det så ofta som möjligt. Som tex ekologiskt Bregott, kokosolja, skinka, ost - you name it. Ibland när det är mycket dyrare så väljer jag oftast ett annat alternativ men är det samma pris eller nästan (ibland är det faktiskt billigare) då slår jag till.

Vad det betyder att en vara är ekologisk? Läs här http://sv.wikipedia.org/wiki/Ekologisk_mat och det låter ju bra tycker jag. Dvs mindre tillsatser och bekämpningsmedel. Hoppas att detta stämmer och att jag väljer ett nyttigare alternativ. Känner i alla fall mig nyttigare och duktig när jag köper det :-)

Här ett tips på ekologiskt te som jag brukar köpa på Coop. Det heter Hampstead Tea och finns i bl.a. olika smaker i tepåsar och "löst" och iste. Du kan läsa mer här: http://www.hampsteadtea.com/ Jag tycker i alla fall det är gott och nedan kan du se min "samling". 
Så här ser hyllan ut på Coop
Min lilla "samling"
Sist köpte jag saffranste för jag tänkte det var…