Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 21, 2011

225 dagar...

Just nu håller ifånen koll på 3 datum åt mig. Och idag visades det 12 dagar kvar till den 2 januari när TKAB (Tinas Kick Ass Bootcamp) startar, 24 dagar kvar till LCHF utbildningen som jag skrev igår och 225 dagar kvar till the Academy.


Jag har nämligen satt upp som mål att bli licenserad styrketräningsinstruktör nästa år och utbildningen börjar den 2 augusti. Idag anmälde jag mig så nu har jag 225 dagar att komma i den form jag behöver vara för att klara utbildningen. Och det är där TKAB kommer in :-)
Kommer mera om TKAB de kommande 2 veckorna och bloggen får följa med nästa vecka när testfasen inleds. Ojoj vilken cliffhanger det blev nu men måste ju behålla ert intresse så länge det går... Planerar du vad du ska göra 2012 just nu?

Boken denna gång

Detta är nuvarande bok i bokklubben. Den heter "Samtal med djävulen" och är skriven utav Inger Edelfeldt. Det denna bloggerskan gillar är att den är på 140½ sidor :-) Nu ska jag bara se till att få läst den i jul för nästa träff är redan den 11 januari.

Dagens stolthet

Att jag vågar få skinkorna och baksidan utav benen masserade utav en massör. Det hade varit otänkbart för ett halvår sedan och jag jobbar fortfarande på att slappna av. Vad jag nojar över är mina bubblor och volanger och att någon annan stackare ska behöva knåda det. Men massör Bobby på Studio S är bara bäst!!!! Detta är min dagens stolthet - vad är din?