Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 25, 2011

Julklappsskörden

Jag blev mycket nöjd med mina julklappar även om de inkluderade en stekspade och en äggklyvare... Maken är en riktigt skämtare men det fanns ju en omtanke. Äter ju kokta ägg på längden och tvären och nu kan jag klyva dem på olika sätt. Och stekspade är en mindre variant till mitt lilla omelettjärn.

Fick också bla. presentkort på Nova från mamma (blir nog nya träningskläder men till sommaren för jag har ju precis handlat), spelet "Äntligen reklam" eftersom jag är en reklam och varumärkesnörd. Plus ett nytt ifåne-fodral till träningen för det gamla börjar trilla i sönder helt.

Och bästa från maken värsta högtalarmojängen till min ifånen så jag kan spotifya på högsta volym...

Första gumman på 4 år

Kom på igår när pepparkaksfaten stod framme att jag inte ätit pepparkaka sedan julen 2007. Tänkte va sjutton jag testar en gumma. Maken ville ha bildbevis...

Han tyckte jag såg för galen ut på denna...  Så jag fick ställa upp på en annan posering...
Och nä det blir inga fler pepparkakor - inget gott ju. Luktar gott men känns som man käkar smaksatt papp.

Idag är magen utspänd...

Japp även om jag körde 90 minuter på gymmet igår morse så hade jag nu behövt köra det ggr 10 för att göra av med all mat, gröt och godsaker som intogs igår. Gick och la med med magont och helt sockerstinn utav choklad och tårta. Men va sjutton jag tänker inte ha dåligt samvete - ätit är ätit och nu kör vi på igen. TKAB here I come eller ja om en vecka here I come :-)