Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 29, 2011

Ojojoj got my ass kicked

Japp jag överlevde men jisses blodsmaken, hela kroppen pressades och jag svettades som jag vet inte vad. Först vågen, måttbandet och kalipern. Kändes helt okej trots decemberfrossan men it is what it is. Och jag vet att så fort kolisarna dras ner så känner jag mig inte så svullen.

Efter det var det crosstrainer och roddmaskinen dvs hyfsat motstånd - hur långt kommer jag under en specifik tid. Svettigt, svettigt, svettigt men jag tog i så mycket jag kunde. Sedan jägarvila ggr 2 med vila emellan dsv hur länge kan man sitta mot vägen med benen i 90 grader. Likaså hur många godkända armhävningar ggr 2. Fick även göra burpees på tid dvs hur många hinner jag på 2 minuter och kettlebells svingar plus andra övningar.

Det var utmanade och som skrivet nervöst. Varför? Jo för när man kör i gymmet själv och ökar vikter så tycker man ju att man är himla bra. Likadant när man kan se förbättringar på tex BodyAttack. Men här fick jag verkligen gå utanför min comfort zone. Exempelvis med armhävningar …

Dagens stolthet

Idag så stoltar jag mig över att jag inte längre nojar över vad jag väljer att äta eller inte. Ätit är ätit - move along är nya mottot. Är du stolt över något idag?

Wish me luck!

Är faktiskt lite nervös och det vore kanon om du kan hålla tummarna för mig nu på förmiddagen. Jag ska nämligen iväg och göra en massa tester. Nä inte a la provrörs på ett sjukhustester utan mer a la hur ska Tina uppnå sitt mål under 2012. Och det känns inte riktigt optimalt att göra dem efter decembermånads och gårdagens matintag om man säger så...men å andra sidan då kan det ju bara bli bättre :-)

Vad pratar jag om? Jo i måndags smygstartades Tinas Kick Ass Bootcamp (TKAB) genom att kosten skärptes och jag började använda Viktklubben.se för at ha bättre koll på intag och uttag. Plus att jag kör en MightDraine detox. Idag fortsätter det med att jag ska sättas på prov i gymmet utav denna personen. Anledningen att jag fastnade för Malou är att hon också älskar kettlebells, TRX och funktionell träning plus att hon har gått den instruktörsutbildningen som jag anmält mig till.

Nu ska vi "prova på varandra" under 2 veckor. Idag är första "riktiga" träffen och Malou ska…