Fortsätt till huvudinnehåll

Är så glad!!!!

Känns som många bitar föll på plats för mig i helgen!!! Känner mig glad, lycklig och lugn. Massa spännande utmaningar att se fram emot som känns helrätt för mig. En del förblir hemlisar just nu men ni vet att you are the first ones to know :-)

En sak som föll på plats är att i maj åker jag på träningsresa - Tjoho!!!! Åker tillsammans med bästa träningskompisen Sarah. Ni har träffat på henne i bloggen tidigare då hon varit galen nog att följa med på alla mina "testa nytt gym veckor".

Vi ska till Turkiet en vecka i maj (13-20 maj - därav sockerfritt datumen) på värsta lyxresan med all inclusive och spa!!! Det är vi värda! Här kan du läsa mera: http://www.aerobicweekends.com/deluxe/ Har du varit på träningsresa tidigare? Kan du ge lite tips till en rookie!

Kommentarer

 1. Åh så kul..hade gärna velat åka med...MEN semestern räcker inte..och inte pengarna heller...
  kram susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä semestern detta året blir lite hattig eftersom jag ska gå instruktörsutbildningen också till hösten. Ja de där pengarna...

   Radera
 2. Så kul... själv skall vi också åka till turkiet i den perioden... men ingen träningsresa ... kram Cee

  SvaraRadera
 3. Jag har varit till Playitas på Fureteventura (Apollo) på träningsresa förra året i april. Love it! Så nu åker jag tillbaka den 26 mars! En vecka träning, sol, vila, bad, bergspromenader, cykling, pass, styrketräning och mycket mer!
  Det är den nya husmorssemestern det :-)

  Hoppas du får en trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det. Har velat åka länge och är så glad för detta!!! Hoppas du också får en kulig resa!

   Radera
 4. VAD ROLIGT, det är du värd. / Kram Margaretha

  SvaraRadera
 5. YES!!!! Vad roligt, kan Ni packa ner mig i någon stor väska!?!?!? =) *ler snällt*

  Ni båda är såååå värda detta! Å jag är sååååå avis! =)Se till och njut, träna och allt annat för mig också!

  Kram Rebeca

  p.s är inte på gym imorgon, sitter på ett tåg då.... =( d.s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart packar vi ner dig!!! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…