Fortsätt till huvudinnehåll

Ingen latdag men kväll kanske

Japp jag överlevde mitt andra NMT pass. Men jisses det var mycket tuffare denna gången utav olika skäl: is, is, is, ingen uppdelning i 2 grupper och att man blev som himla blött av allt. Fast jag tyckte ändå det var kul och framför allt - jag gav inte upp!!! Även om jag var nära efter 500 m spring i full fart på is eller när vi skulle upp för värsta Mt Everest med is som underlag...

Men numera kan jag ju verkligen springa, göra plankan på tå och halvdana armhävningar på tå. Efter en välbehövlig dusch så väntade myslunch med finaste Sarah och Rebeca. Där allt möjligt diskuterades tex hur snabbt jag kan springa, hur mycket muskler jag fått/min kropp förändrats det senaste halvåret, Sarahs nya jobb och lägenhet, Bollywood, Rebecas rehabträning och golf - ja allt möjligt :-) Tack vännerna för en perfekt start på lördagen!!!

Fast ingen rast och ro nu för gäster anländer om 2 timmar. Maken är iväg och handlar grillade revben och kyckling. Jag ska fixa ugnsrostade grönsaker, cole slaw och blåbär/hallonpaj. De senare från LCHF-kokböckerna. Tror pajen blev hyfsad med sitt pajskal utav hasselnötter och kardemumma. Mer tveksam över min talang med hemmagjord vaniljsås men det löser sig nog...

Pajen med hallon och blåbär
 Vaniljsås som nu svalnar i kylskåpet och som ska blandas ut med vispad grädde innan servering
Och så här ska det se ut..

Ha en riktigt mysig lördag!!!

Kommentarer

 1. Tack själv, så roligt fast det var IS precis överallt, skrattar när jag tänker på mig själv på alla fyra uppför det JÄTTE stor berget i Lund... Roligt hade jag och tufft var det å idag är det allt lite träningsvärk, gillas!
  Perfekta avslutningen var med dig och Sarah!!! Så glad att jag lärt känna Er!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jisses Mount Everest vart inte nådigt men vi gav inte upp!!! Och jag är glad för dig!!! kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…