Fortsätt till huvudinnehåll

Nästan gråtfärdig...

Visste ju inte vad som väntade på dagens PT-pass mer än att jag i ett svagt ögonblick önskat mer ben och rumpa... Och PT Malou levererade :-) Blev nästa gråtfärdig mot slutet i vadpressar hit och dit. Kändes som vadmusklerna skulle sprängas och jag trilla ihopa i en hög med vikterna över mig. Men vi börja från början eller hur?

Ni vet ju vad ny vecka innebär... japp ny nivå på crosstrainer så det bidde level 13 i 10 minuter. Efter det en herrans massa benövningar såsom air squats, utfall med vridning, utfall med kettlebells (8 och 12 kg), benböj med kettlebells  (8 och 12 kg), utfall och benböj i Smith-maskinen, vadpress på golv och sedan på stepbräda i Smithen, bulgarian lounges, mountain climbers och björngång.

Den sista får jag skylla på mig själv eller rättare sagt min stora käft när jag undrade hur man bli bra på det. Genom att öva säger PT Malou med ett brett leende och sen var vi igång. Suck varför lär jag mig aldrig... Lagom darrig tog jag mig igenom stretchen. Fick också hemläxa - 3 ggr om dagen ska jag snurra 10 varv på fötterna/ankeln medsols och motsols. För att öva upp stablititet. Skojade om att jag får inte äta förrän jag gjort övningen så jag kommer ihåg...

Video på benböj med 12 kg kettlebells - speciellt kul är min ögonrullning
när jag måste pressa fram några till för publiken...

Benböj i Smithmaskinen - min nya bästa kompis plus the ass

Kommentarer

 1. Faaan vad bra du är Tina!!! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag ääälskar ögonrullningen;) eller rättare sagt jag älskar att jag kan få fram den känslan som leder till ögonrullningen!

  PT-Malou

  SvaraRadera
 3. GO TINA! GO TINA! GO TINA! GO TINA!

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat! Men jag FATTAR inte hur du orkar ha så mycket kläder på dig när du tränar? Jag har ett par tunna tights och ett linne och jag är dyngsur efter varje pass, hade jag haft långärmat och dessutom pannband så hade jag avlidit av värmeslag på kuppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernille! Min termostat funkar inte riktigt efter viktminskningen så jag fryser typ alltid.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…