Fortsätt till huvudinnehåll

Traumatiskt morgonpass

Torsdag vilket innebär pass med PT Malou. Idag kände jag mig lite traumatiserad men det berodde på vad som hänt innan. Ja det vill säga i mina drömmar. Precis innan klockan ringde så drömde jag att jag tagit mig till gymmet men ingen Malou dök upp. Tänkte jaja jag börjar träna så dyker hon väl upp. Tiden gick och helt plötsligt mitt inne i mina övningar så går det upp ett Liljeholmens för mig. Jag är på fel gym!!!

Jag tränar ju inte med Malou på Studio S utan det är ju på Fitness 24/7!!! Kastade mig in i bilen i svettiga träningskläder. Tog inte ens med mig väskan utan bara rushade ut i bilen för att hinna till passet innan timmen var slut. Körde som en galen och sladdade upp till gymmet. Ut och rushade in på gymmet för att be Malou om ursäkt.

Precis när jag står där och flåsar samtidigt som jag ber om ursäkt ringer alarmet. Shot vad skrämd jag blev utav att vakna så och ni vet när man vet inte om det var verklighet eller dröm för en sekund. Hade hjärtat i halsgropen och kände mig faktiskt lite skakig när jag kom fram (och jo jag kom ihåg rätt gym :-) ) Ingen bra start på dagen precis...

Om ni är nyfikna så bestod dagens pass utav uppvärm, massa övningar för rygg/bröst och sedan Helvetesrundan dvs 8 benböj, 8 kettlebells svingar coh 5 burpees. Slog mitt gamla rekord med en omgång svingar dvs 9 varv, 8 benböj, 8 svingar på 10 minuter. Vilket är ett under för jag var inte i bästa form idag och vänsterknäet krånglade. Men mycket kan åstadkommas på ren jävlar anamma...

Nu får ni klara er själv i bloggen för denna måste plugga näringslära. 1 månad kvar till tenta och paniken börjar komma...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…