Vilka underbara kursdeltagare jag har

Förundras över att en grupp tjejer som egentligen är främlingar kan ha så trevligt och komma så väl överens. Vad jag menar är att vi vet knappt vad de andra arbetar med, hur de bor, hur familjesituationen ser ut. Men jag tror vi vet väldigt mycket om varandra som man kanske inte prata om med andra personer i ens liv som faktiskt kan stå en närmare. Coolt och häftigt tycker jag!

Hoppas att vi kommer hålla kvar lite av den kontakten även efter avslutad kurs men det tror jag faktiskt. Vi har olika styrkor som vi kan stötta varandra med. Både från yrkeslivet och privat. Plus att vi kan prata kost och beteende obehindrat utan att dömas på förhand och det är himmelens skönt. Gillar tjejerna i kursomgång 22 skarpt! Tack tjejer för att ni finns i mitt liv!!!

Och titta vad fina blommor, pynt och smink jag fick igår! TACK!!!



Kommentarer

  1. Tack Tina,du är en underbar värd!Håller med dig om allting du säger-visst är det så:)Är så tacksam att vi kunde träffas och göra detta.Allt blir lättare om man hjälps åt.Är också väldigt glad för alla i vår grupp, inte minst för att vi är så olika.Ser fram emot att träffa er - likasinnat entusiastiska i ämnet - var gång!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi måste vara bästa kursgruppen någonsin :-) Kram

      Radera
  2. ååhhh.... underbart! det är du värd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Suzan! Lycka till på nya jobbet nu! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass