Fortsätt till huvudinnehåll

Wow så rörd jag blev!!!

Ni måste gå in här och läsa vad PT Malou skrev efter vårt pass imorse: http://malouwernersson.se/2012/march/lycklig.html Shit jag började gråta på jobb när jag läste det. Tack bästaste PT-Malou!!!! Jag blev jätteglad och rörd! Är så himmelns glad att du finns i mitt liv och pressar mig utanför alla möjliga gränser!!!! Vi är grymmaste teamet!!!

Kommer också ihåg vad hon sa när vi skiljdes åt idag. Att jag var grym och skulle vara stolt över min prestation samt inse vad jag åstadkommit.  Det sista är det som slog an mest dvs att jag inser inte att det jag gör kan vara imponerande eller att jag ska vara stolt. Jag gör och gå vidare. Jaha olympiska lyft idag ja men då gör jag väl det. Eller jaha det är detta jag nu ska göra jamen då gör jag väl det. Jasså jag har bra teknik eller jaha detta är svårt....

Något att jobba med inser jag men lite svårt att ta itu med när man förnekat sig själv i så många år och bara haft dåligt samvete för vad man åstadkommit i antal kilo. Då är det svårt att se att man gör något bra och att man faktiskt kan. Men för varje dag tycker jag att jag kommer ett steg närmare att inse vad jag åstadkommit och drömma om vad jag kan!!!!

Kommentarer

 1. Jag läste inlägget och klappade i händerna. För grejen är att hela världen kan tycka att jag är grym och disciplinerad med min träning (vissa säger att jag är duktig men det gillar jag INTE!) men det är faktiskt bara min PT som vet precis hur tufft det är. Och därför är det mer värdefullt att få feedback från PT'n, sen om det är privat eller halvoffentligt (som på bloggen) gör kanske mindre skillnad. Du gör ett asbra jobb Tina, du är grym!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Pernille för din kommentar! Precis det är bara PT:n som förstår att det är jäkligt tufft och jag blev också rörd utav att en knubbis som jag kan impa på någon så vältränad... Tack så jättemycket och du är också grym med alla dina utmaning. Jag ska bli som du när jag blir stor :-)

   Radera
  2. Åmäh.... jag ska ju bli som DU när jag blir stor ju :-) Du ligger typ ett år före mig i allt det roliga, jag har bara pyttelite försprång på träningsfronten!

   Radera
  3. Vi får bli stora ihopa :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…