Fortsätt till huvudinnehåll

Kanske en ny favorit?

Nu har de som ska vara med på Blogger Boot Camp som bloggar blivit listade på sajten. http://bloggerbootcamp.se/deltagande-bloggare-pa-blogger-boot-camp-2012 Du kanske hittar en ny favorit bland alla bloggar. Men jag hoppas att du fortfarande vill läsa min :-)

Shit det är bara 5 dagar kvar och jag börjar bli riktigt nervös. Vad har jag gett mig in på och varför ska jag alltid utanför bekvämlighetslådan??? Tryggare att bara stanna hemma ju...

Kommentarer

 1. För att din bekvämlighetslåda ska bli större... ;)
  Kommer bli en helg som kommer ge dig ett fantastiskt leende på läpparna länge!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant Rebeca! Tack för att du peppar mig!!! Kram

   Radera
 2. Men det är väl klart man måste gå utanför bekvämlighetszonen ibland :-) Vi fixar det. Om inte annat kan du komma och hålla mig i handen på lördag morgon, sen sticker jag ut och springer ett litet terränglopp innan jag kommer tillbaka i lerigt tillstånd :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad är det du ska hitta på Pernille??? Blir så nyfiken. Faktiskt är det vetskapen om att du och Suzan också ska dit så gör att jag inte bryter ihopa helt :-) Något ansikte jag känner igen...

   Radera
  2. Jag ska springa Spring Cross. 12 km terränglopp. I NMT-väst :-) Det ser ut att bli sjukt lerigt därute om väderprognosen håller!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…