Fortsätt till huvudinnehåll

Mina ben skakar fortfarande

Första PT-passet på 2 veckor väntade imorse och jag var nog allt lite nervös. Och att det skulle bli ett utomhuspass kändes ju lagom skoj när man tittade ut när klockan ringde 06... Tur att man har kläder i alla storlekar så att man kan bulsa på sig lager på lager. Dock börjar nog stor-fleece bli lite väl stor för nu är det mer bökigt att ha allt extra tyg på sig :-)

Vad som stod på dagens utomhus-schema? Jo LÖPNING!!! Mitt första löp-pass i livet och jag är väldans stolt över mig själv. Men jag kommer få grym träningsvärk för mina ben och rumpan blir bara mer och mer ömma för varje sekund. Tough shit om man ska nå sitt mål...

Det bidde jogging, intervaller (40sek*20sek*5*2), utfall, jogging, armhävningar/dips/tåhävningar på parkbänk, mer springa. Och visste ni man kan tydligen köra stegen utomhus också? Jajamensan och med rusher. Sedan springa uppför Mt Everest och ner 5 ggr plus utfall för att jogga hem till gymmet. Stretch och en varm dusch på det och dagen kan inte starta bättre.

Dock en sak är säker man får inte vara blyg när man har PT. En sak inne i gymmet men tror vi skrämde en eller två hundrastare som inte vaknat än. Fick tom kommentarer utav en familj när jag höllt på med stegen att det vart ju hurtfriskt att träna utomhus så tidigt på morgonen. Men vet du vad? Jag låtsade när jag sprang tillbaka till gymmet med PT-Malou brevvid mig att jag var en stjärna som har livvakten med mig. Lite grann som man sett Madonna göra i olika tidningsfoton... Lite stjärnglans så där en tidsdag kl 7.45 :-)

Stegkombination med lång rush

Kommentarer

  1. Jo, de där PT-arna verkade ha spenderat påsklovet med att tänka ut nya utmaningar :-D

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. bra där Tina, faan vad bra du är rent ut av =).. Fler filmer det är kul och inspirerade. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…