Fortsätt till huvudinnehåll

All you need is love!

Igår kväll var jag ju på "All you need is love" kvällen arrangerad utav 4Good på Palladium i Malmö. Vann en biljett hos Suzan och det vart jag glad för. En mycket trevlig kväll med bra föreläsare och i pausen blev vi bjudna på yoghurt med bär, jordgubbsmousserande, krämer och det fanns tex halsband till försäljning. De sistnämnda med fjärilar men det var så trångt i foajen att jag tröttnade på att slå mig fram :-(

Nästa föreläsning i Malmö skulle ske i september så då kanske du vill följa med? Här hittar du också FB gruppen: http://www.facebook.com/4goodnetwork och nedan lite bilder från kvällen.

Mysig scen
Satt på första raden men ack nej det var inte reserverat till mig... 
Så här nära kom jag
Malin Hammar som jag tyckte var väldigt underhållande och nu jäklar så är det Attraktionslagen som gäller i en specifik fråga...
Elizabeth Gummesson pratade om kommunikation och att vi kvinnor alltid väver in allt istället för att vara direkt. Det jag tar med mig härifrån är att kommunicera med hjärtat inte med rädsla.
Malin Berghagen avslutade kvällen och pratade om kärleken till sig själv och att man måste ta hand om sig själv.
 Dvs det är hårt arbete men värt det!
 Goodiebagen...
 ... som innehöll allt detta!
 Plus att vi fick en kylväska med Alpro produkter när vi skulle gå hem.

Kommentarer

 1. Åhh Malin Berghagen är såå bra!! Hennes sommarprogram är det bästa jag lyssnat på. Om o om igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj då har jag missat något - har aldrig hört henne tidigare.

   Radera
 2. Tack för sällskapet, det var en supertrevlig kväll! Fnissar lite när jag ser skillnaden på blogginlägg... jag skrev en hel roman med EN bild, resten av världen delar med sig av bilder istället. Olika hjärnor helt enkelt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae jag var lite lat :-) Tack själv för ditt underbara sällskap!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…