Fortsätt till huvudinnehåll

Maten är fantastisk!

Vi är verkligen bortskämda med maten på denna resan. Man kan i princip äta dygnet runt! Finns en minibar på rummet med dricka och lite snacks som ingår så det är bara att ta för sig. Från kl 07.00 så öppnar den ena huvudrestaurangen. Finns nämligen två identiska bufferestauranger i två plan varav den ena äts det frukost i och den andra används till lunch och middag. Vid högsäsong är nog båda öppna för det finns plats för 2100 gäster här men just nu är vi ca 500...

Frukostbuffen serveras fram till kl 11.00 när Beach restaurangen tar över. Den har öppet till 18.00 och servera enklare och lite onyttigare alternativ såsom hamburgare, pasta, pizza, kakor men även sallad och frukt. Kl 12.30 öppnar den andra huvudrestaurangen för lunch tom 15.00. Då är värsta lunchbuffen uppdukad och det är bara att ta för sig.

Från kl 19.00 öppnar samma restaurang för middagsbuffe fram till 22.00. Skulle du vara lite sugen från 15.00-18.00 så finns det också en bageri med tillhörande cafe som har öppet. Och mellan 18.00-19.00 och 22.00-23.00 så kan du säkra upp med valfri glass från glassboxarna eller snacks från baren. Är du en sen middagsgäst så finns också nattrestaurangen som öppnar 23.00 till 07.00 för säkerhets skull.... Till alla mat så är det naturligtvis gratis dricka - allt från vatten, vin, öl, läsk till drinkar.

Som sagt det går ingen nöd på oss utan det svåra är alla frestelser... Hittills har det gått bra för mig. Jag har "syndat" lite på bröd och pizzaslice men än så länge har jag enbart druckit vatten och te, inte rört bakverken, efterrätterna och pommesen utan ätit bra mat som kyckling, lax, lammfärs, grönsaker, sallad och lite potatis och ris som kolhydratsladdning inför träningen. Har även ätit lite färsk frukt såsom ananas, vattenmelon och apelsin.

Imorgon på lördag tänker jag dock tillåta mig att spana in bageriet på eftermiddagen för lite kolhydratsladdning inför sista träningen samt efterrättsbuffen på kvällen till middagen.  Sen får jag se om det är så intressant och gott som jag tror...  Laddar upp matbilderna hemifrån för det tog mig 2 timmar att ladda upp träningsbilderna :-)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…