Fortsätt till huvudinnehåll

Min livs första joggingrunda!

Okej jag har laddat hela dagen för kvällens pass - mitt livs första joggingrunda!!! Är ju hög tid att påbörja träning inför Tjejmilen och nu har jag ju mitt Running Sweden träningsschema att följa. Första veckan är det 3 pass på 30 min vardera där jogg och snabb gång ska varvas efter ork dvs jogga så mycket som möjligt.

Och vet ni vad jag klarade det! Maken följde med som draghjälp men han hann ju inte med mig :-) Nästa gång får han cykla. Nej det gick inte i racerfart men jag lunkade på och joggade det mesta tiden. Hade pulsklockan på och resultatet blev att jag låg i pulszonen i ca 26 minuter med 128 genomsnitt och 146 som max. Stolt är jag som tusan!!!!

Nervös innan...

Ser ni förresten min fina rosa Running Sweden tröja?

 Svettig efter och jäkligt stolt!


Kommentarer

 1. Härlig känsla det där och skitbra jobbat.

  SvaraRadera
 2. Du är grym. Återigen visar du att INGET är omöjligt.
  Mycket BRA gjort/Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Margaretha!!! Snart är det du och jag som är ute och joggar :-) Kram

   Radera
 3. Du e bra du e duktig DU E BÄST!! Fy fasen vad bra gjort, det metala motståndet har släppt, och det fysiska kan ju ju knappast varit nån big deal. Crejms på dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack!!! Ja det kanske blir en löpare utav mig också :-) Kram

   Radera
 4. Du är grym Tina!! Stolt ska du vara - med råge :)

  SvaraRadera
 5. Jätte bra jobbat Kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cee - blir ju inspirerad utav dig och alla dina rundor :-) Kram

   Radera
 6. Härligt, bra jobbat!

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat Tina!! Visste att du skulle klara det. :) Vad tyckte du?? Själv älskar jag att springa... Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar Johanna! Okej till att älskar har jag inte kommit men jag tycker det är okej. Och det är ett långt steg för mig :-) Kram

   Radera
  2. Du kommer att lära dig älska det. Tro mig :P

   Radera
  3. Vi får väl se :-) Dags för nästa runda imorgon...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…