Fortsätt till huvudinnehåll

Träningsbilder från Turkiet

Träningschemat för veckan

Aerobicsområdet utomhus med utsikt mot havet...

 Utomhusscenen får agera andra träningsplatsen. Här är det Afro

 House och ni ser Jensen nästan längst ner i bilden till höger i svart 


 Tydlig blir man så här glad utav att träna...


Avslutat pass och vatten behövs det mycket utav :-)

Här är det Gympa for Fun

Resesällskapet Sarah som står upp och nyfunna kompisarna Annesophie och Annelie som vart med på samma plan ner. Vilka tjusiga träningskompisar man har va? 

Dags för zumba med Jo och Charlotte från UK - världens bästa zumbainstruktörer tycker jag!!! Bara ren glädje och svett. Sista passet med dem imorgon så jag ska försöka få till ett foto med dem.


Bollywood med svenska Sara som instruktör
StepdagsHelt plötsligt skulle ryska danstruppen öva inför kvällens show och då blir det liten vattenpaus:-)

Mera gympa

Bästa resesällskapet en bloggerska kan önska!


Ingen dum utsikt över havet...

Core på boll fick bli inomhus i gymmet pga regn men yikes när pumpades bollarna sist? När hotellet öppnade eller? Plus att detta tyckte inte svansen om så jag fick modifiera lite... 


Ingången till fitnesscentret

Finns en massa mer bilder så mera kommer om ni inte tröttnat...

Kommentarer

 1. Härliga bilder! jag skulle så gärna vilja göra en sån resa :-)

  SvaraRadera
 2. jätte kul med bilder!! Fan va de ser kuligt ut... Sån resa borde jag göra =).. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade verkligen varit något för dig Johanna!!!

   Radera
 3. Men Tjena vad jag är trög!!!
  Har läst din blogg ett bra tag men inte förrän nu efter träningsresan-till-Turkiet-bilderna insett att vi var med på samma resa, Fniss, fniss.
  Ses nästa år i Maj igen ;)

  Kram Chatto (Chatarina Jirénius)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha det vart ju lite kul :-) Hoppas ni också tyckte det vart bra! Kram Tina

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…