Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens shoppingresultat

4 par skor, 1 scarves, 5 leggings, 1 par jeans, 2 kjolar, 2 klänningar, 10 par strumpor, 6 toppar = ny sommargarderob. Mission completed. Plus en sopsäck utav gamla kläder ut ur garderoben. Mycket nöjd nu är bara utmaningen att faktiskt använda allt det nya :-) Så maken har utmanat mig - varje dag nästa vecka måste jag ha en ny outfit. Ojoj hur ska detta gå...

Här kommer fotoskörden men svårt att få till det. Har ju bara helspegel i min walk in closet men jag har inte riktigt fotoutrymme. Nåja jag tror you get the picture anyways... By the way måste tipsa om Masai. Ny favorit för mig och de har även storlekar för större tjejer. Väldigt trevlig service i butiken i Malmö och just nu 20%. Så skynda att fynda!

Dessa plus ett par svarta ballerina från ecco (samma som jag har haft innan...)

 Nya jeans och en liten annorlunda t-shirt (Zizzi)

5 par leggings...

Jeansen med ett rosa linne från Zizzi - visst lite genomskinligt...

10 par strumpor :-) 

Grön topp från Esprit

Jeansklänning från Masai 


 Svart mjukisklänning från Masai...

... med bara en ficka som har volang på sig :-) 

 Blus/tunika som kanske inte är så smickrande men mysig

Jeanskjol och t-shirt från Zizzis

Rosa t-shirt (samma modell som den gröna) och en svart jeanskjol från Zizzis


Blåturkos scarves med dödskallar... 

Kommentarer

 1. Fiina kläder. Det är roligt att köpa kläder när dom faktiskt passar :-)
  Men den gröna toppen tycker jag ser väldigt blå ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det! Njae den är liksom grön/blå/turkos och nog inte det bästa ljuset. Men skön :-)

   Radera
 2. you look gorgeous! Mycket snyggt / Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Margaretha! Kram

   Radera
 3. Super fint Tina!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…