Fortsätt till huvudinnehåll

Panik på Stadium

Efter den mysiga frukosten med Sarah, Lotta, Anna och Sara så skulle jag handla en massa mat för helgen är dedikerad till matprepp. Men först slank jag in på Stadium. Man kan väl aldrig för mycket träningskläder? Fick för mig att bla. prova en ny sportsbh. Fast det beslutet kunde ha slutat illa...

När jag väl snirklat mig i den och bestämt mig för att den inte var något för mig så började bekymret. Jisses those suckers är inte alltid lätta att krångla sig ur. Fick nästa panik och började svettas. Funderade ett tag på att ringa maken för hjälp men kunde inte nå telefonen för armarna var låsta i bh runt huvudet. Och ont gjorde det med tuttarna dubbelvikta som calzones.

Med ett sista ryck då det knakade oroväckande både i bh:n och i mina armar kom jag loss. Puh vilken pärs! Såg framför mig hur jag skulle tvingas betala för bh:n i kassan för att jag inte kom ur den dvs då iklädd endast den med armarna fastlåsta och tuttarna insnörpta. Det hade ju varit något att blogga om...

Kommentarer

 1. Det där är ångest på hög nivå. Jag har bara sportbh's med hyskor. Alltså som en vanlig bh. Dom köper jag på Change (http://change.com/se/). Dom kostar visserligen 500 spänn men dom är värda varenda krona.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gäller att hitta en modell som funkar. Tack för tipset!

   Radera
 2. Blev alldeles svettig av att bara läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir svettig utav att tänka på det igen :-)

   Radera
 3. hahaha vad kul!!! Men tuuuuur att du fick av den :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAA maken retas och säger att han ska köpa filmen när den kommer...

   Radera
 4. Ja jisses ett tag trodde jag att jag skulle få göra en Mel i Dödligt vapen dvs knäcka axeln ur led för att komma loss...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…