Fortsätt till huvudinnehåll

Trött men glad!

Fast jag gick och la mig kl 21 så somnade jag inte förrän midnatt och har vaknat lite till och från. Så när klockan ringde 05.45 var jag inte i mitt livs form. Jäkla sömn - har liksom kommit in i ett dåligt stim och måste bryta det! Var också nära att bryta med att avboka PT-Malou men samtidigt vet jag ju att oavsett hur trött jag är innan så får jag alltid ny energi utav att träna. Så jag infann mig på gymmet och genomförde ett jättekuligt pass!


Efter uppvärmning så blev det olika boxövningar med olika övningar emellan som tex utfall, rush, björngång och kräftgång - lika bra att börja öva till Motala :-) By the way jag älskar verkligen box. Skulle kanske kolla upp det till nästa år men samtidigt vill jag ju inte åka på stryk och mess up my pretty face... Sedan bidde det olika TRX-övningar vilket jag också tycker är himla kul. Och vet ni vad för varje gång så blir jag bättre och bättre. Ge inte upp utan öva öva öva!


Avslutade dagens pass med the beloved stege. I början av året var jag livrädd för denna men nu så är vi polare. Och jag tycker den är kul. Plus att yikes vad mycket bättre min kondis har blivit. I början på året så flåsade jag och hade nära döden upplevelser. Nu känns det som jag skulle bara kunna fortsätta och fortsätta. Jag känner mig helt enkelt stark och snabb för att var mig!

Stegen 18 juli 2012


Stegen 16 feb 2012

Kommentarer

 1. Du är fantastisk. Du måste se till att ordna någon form av föreläsning, där du berättar hur du har lyckats med ALLT detta. Tänk vad mycket du kan lära ut om kost, träning, motivation m.m. Kan inte med ord beskriva så imponerad jag är/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får kanske prata med Pethra på Studio S om det :-) Tack än en gång för alla dina fina kommentarer! Blir lika glad varje gång!!! Kram

   Radera
 2. STOR skillnad om man tittar på båda filmerna. Härligt att se! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernille! Vet du var det märkliga är - jag kan både se skillnaderna och inte. Har väl inte smält allt ännu.

   Radera
 3. Vilken skillnad det är på din figur....superduktig du är....du är en stor inspiratör..bara så du vet
  många kramar
  susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Susanne! Värmer att höra! kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…