Fortsätt till huvudinnehåll

TRÖTT!

Tråkigt väder, 4 veckor kvar till semestern, aktiv vår med pluggande, hård träning eller vad nu bidraget är men denna är TRÖTT. Glömde att blogga igår för jag lullade rundor hemma och hittade sen sängen tidigt. Sorry :-) Måste varit flera stycken som knappt har kunnat sova i natt för att man inte fått sin dagliga bloggdos från mig...

By the way kan meddela att gårdagens träning med PT-Malou var tung. Skulle bestå utav 5 övningar men vi hann knappt 3 :-) Upplägget efter uppvärmningen var att jag skulle göra 20 - 15 - 10 - 5 reps utav varje övning där vikten ökades på inför varje set. Tex först uppvärmning med bara 20 kilos stången, sedan 20 reps med 10 kilo på, efter det 15 reps med 20 kilo på etc.

Första övningen var marklyft och andra benböj. Jag älskar dessa övningarna för vet ni vad - jag är stark som Hulken har jag upptäckt :-) Jag är kanske inte den vigaste eller smidigaste men jag är JÄTTESTARK! Min svaghet är dock greppet dvs kroppen kan men händerna orkar inte hålla stången vid marklyften. Så ytterligare något som det måste övas på...


I marklyften bidde det 55 kilo och i benböj 60 kilo. Kommentaren från PT-Malou var att inte ens alla tjejerna i hennes box (översättning=crossfit gymmet) tar såna vikter. Me lika med stolt! Efter det blev det bänkpress men där strulade vänsteraxeln så det blev inte lika lysande. Imorgon ska vi tydligen fortsätta med bänkpressen plus de andra 2 övningarna så jag återkommer med resultatet då.


Ikväll ska jag ut och springa i 60 minuter enligt löparschemat men var jag ska hitta den energin vet i tusan. Så har ni lite över så får ni jättegärna skicka det åt mitt håll...

Kommentarer

 1. underbart! Gud vad duktig du är. Vart har du hittat PT och vad kostar det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade till PT-Malou via Träningsbolaget http://www.traningsbolaget.se Men oftast är det ju avgörande vilket gym man tar sig till dvs oftast arbetar PTs på specifika gym som de har avtal med som privata företagare. Priserna kan variera beroende på vart man bor, vilket gym och vilken PT. Men för mig är det värt varenda krona för jag jag hade aldrig gjort de framstegen jag gör utan PT plus att innan la jag de pengarna på sötsaker och skitmat... Lycka till!!!

   Radera
 2. Hade svårt att sova i natt - saknade ditt bloggande. Springa i 60 min - jag är SÅ IMPONERAD SÅ. Otroligt duktigt, och jag som får tjata och övertala mig själv att bara komma iväg till gymmet 2 gånger i veckan. DU ÄR FANTASISK!!!!!/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha stackars dig M :-) Det bidde inga 60 min - för trött men en dag ska jag klara det... Vet du vad? Du är också fantastisk för du ger inte upp och 2 ggr/veckan är mycket mera än många andra gör!!! Kram

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Du är grym Tina <3 kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…