Fortsätt till huvudinnehåll

Och nu ännu gladare!

Om det undgått någon här på bloggen så ska ju jag springa (obs springa) Tjejmilen som en del utav mitt Running Sweden pris. By the way sa jag springa? Resan och hotell bokades för en tid sedan och maken och jag planerade en myshelg i storstan. Åka upp torsdagkväll, sightseeing/shopping på fredag, Tjejmilen på lördag dvs jag springa och maken hejandes, söndagen mys och hem på måndag morgon. Perfect!

Tills i förra veckan då det bestäms att makens jobb ska på kick-off. När då? Jo just det fredagen den 31 aug och lördagen 1 sep. Skit också och faktiskt lite depp. Okej kan ju åka själv men inte lika kul plus att vi får inte tillbaka pengarna. Ska jag skita i det helt? Nä det kan jag ju för fasiken inte göra. Jaha vem vill följa med och heja på mig?

Och vet ni vad det har löst sig! Min bästa Lotta följer med mig!!! Är så himmelens glad att hon kunde. För då vet jag att det kommer bli kuligt, mysigt, lagom ösigt (kan ju inte nattsudda för mycket), ypperligt hejande och ja bara himla bra helt enkelt. Lotta och jag lärde känna varandra på Studio S dvs hemmagymmet och idag anser jag hon vara en av mina bästisar. Som så många andra jag lärt känna där tex Malin som följde med mig till SuperSaturday ifjol plus hejar på löpar-Tina ute i Hjärup, Sarah som jag åkte på träningsresa med till Turkiet i våras eller Rebeca som jag lunchade med igår. Träning is the shit även för ens sociala liv :-)

Lotta är också en av mina bästa peppare som ni säkert märkt på fb-sidan om ni hänger där. Och även om hon funderar på att hyra en segway för att köra efter mig med megafon hela loppet så känns det så skönt att ha en kompis med sig som jag vet kommer stötta mig till 100%. För jag kommer vara nervös som fanken och nojig innan loppet. Sedan säkert odrägligt skrytig när jag kommer i mål. Inte alla som kan hantera en sådan bloggerska men finaste och roligaste L8 kan! TACK LOTTA!

Kommentarer

 1. YESSSSS! Underbart att det löste sig! SÅÅÅÅ avis, men ska allt spana efter något annat kuligt ;)
  KRAM Rebeca

  SvaraRadera
 2. Skönt att det löste sig, lycka till! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Tackar så mycket - det kan behövas :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…