Fortsätt till huvudinnehåll

Längtar!

Den 28 december i år blir ju denna bloggerskan 40 år minsann. Och bloggerskans make fyller 50 år i början på februari. Har pratat fram och tillbaka hur vi vill fira. Nu har vi bestämt oss! Det blir gemensam fest nästa sommar för det är kuligare att ha garden party när man inte behöver frysa häcken av sig (visserligen ingen garanti med den svenska sommaren...). Men vi vill även fira oss själva bara vi :-)

Så när jag fyller år åker vi bort på spa över helgen för vi vill fira julen och nyår hemma. Sedan den 31 januari åker vi till äventyr och värmen. Har ju varit en del reklam på sista tiden om Eilat och det är precis dit vi ska åka. Maken har precis bokat - först en veckas rundresa i Israel och sedan en latvecka i Eilat. Tjoho ska bli både spännande och skönt. Längtar redan...

http://www.solresor.se/resa-till/tema/rundresor/israel/israel-genom-tid-och-rum/
http://www.solresor.se/resa-till/israel/eilat/hotel-isrotel-lagoona/

Kommentarer

 1. Hallå du!! Herre gud, det är fasen snart 100 år sedan vi sågs senast. Det är Jenny från au-pair-tiden i Schweiz resp. Frankrike som skriver. Minns du??
  Såg ditt fina fejs i ett nummer av LCHF-magasinet för ett tag sedan. Vilken tur att jag till slut bestämde mig för att köpa tidningen i alla fall! Annars hade jag fått fortsätta att undra var du finns och vad du gör idag...Har tänkt mycket på både dig och A-S, ska du veta!
  Kul att se dig, verkligen! Och härligt att läsa om din vikt- och träningsresa! Jag tittar in lite då och då ;-)
  Lycka till med fortsatta utbildningar och träningspass!
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hej Jenny!!!! Saknat dig och också undrat. Kan du inte maila mig eller leta upp mig på fb!!! Hade varit kul att ses på riktigt! KRAM

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…