Fortsätt till huvudinnehåll

Jag har bestämt mig!

Efter många tankar och soul searching så har jag kommit fram till ett beslut inför 2013. Jag ska inte läsa vidare till PT. Och det handlar inte om mitt självförtroende för på den sidan har jag fått värsta boosten vilket was long over due. Vidare hade det varit så himla kul att läsa vidare med Bästa Gruppen och att få äran att ha Per m.fl som lärare. Men jag har kommit till insikten att det är inte det jag drömmer om. Man ska aldrig säga aldrig men för nu lägger jag detta på hyllan.

Istället känner jag att det jag vill göra är: fortsätta med min egna resa och med träningsäventyr, jag vill vara den som tränar kl 06.30 - inte stå brevvid någon och peppa, jag vill väldigt gärna komma igång som träningsinstruktör - hoppas något gym vill satsa på mig trots att jag är nybörjare (har skickat iväg två ansökning igår så håll tummarna!), jag vill väldigt gärna komma ut och föreläsa om min resa för att ge andra hopp om att det går, och jag vill fortsätta inspirera med min blogg. Plus säkert en massa annat kuligt som jag kommer på :-)

Vad vill du göra 2013?

Kommentarer

 1. Hej! Jag har sen alledeles nyligen följt din blogg och kan kort konstatera vilken härlig energi och kunskap du förmedlar! I like! Själv är jag instruktör på Friskis & Svettis i en intensitet som heter Cirkelfys! Det är det roligaste jag vet! Både att träna själv och att peppa, instruera! Lycka till! Jag "vet" att du kommer lyckas! Hälsningar Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Louise! Kul att höra att du gillar instruktörsrollen nu när jag ska ge mig in i det själv :-) Ha det gott!

   Radera
 2. Jag håller tummarna för att de vågar satsa på dig!

  Mitt största mål under 2013 är att få söka och komma in på en barnspecialist-utbildning, det skulle vara drömmen big time för mig.

  Träningsmässigt?

  Få en asbra tid på Tjejmilen, trots att jag inte vet hur man springer en mil idag ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag med! Åh låter spännande med utbildningen - hoppas du kommer in. Hallå klarade jag Tjejmilen gör du det!!! Lycka till!

   Radera
 3. Det är väl ett jättebra första steg att testa på att vara instruktör.
  Om du tycket att det är kul så kan du ta hela pt-grejen senare.
  Om du hade bott lite närmade Stockholm eller om jag hade bott lite närmare neråt så hade du lätt fått pt-öva på mig :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis bästa att börja där. Good to know att du ställer upp :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…