Fortsätt till huvudinnehåll

Oops jag är dubbelbokad...

Den 16 mars nästa år är jag inbokad på Bulgarian Bags utbildningen på Spartan och vad tror ni händer? Joho men just den dagen går också Blogger Boot Camp av stapeln. Först tänkte jag att jaja jag var ju där i år och nu gör jag något nytt. Idag öppnade registeringen och sedan har bara fb-uppdateringarna och blogginläggen flödat med alla träningskompisar som anmält sig. Jag vill ju också!!!

Så vet ni vad... Jag anmälde mig precis!!! Måste ju gå att lösa med Spartan att jag går Bulgarian Bagen en annan gång även om inte fler tillfällen ligger upp på deras kursplan just nu :-( Håll nu tummarna för att de kör bagsen en annan gång för BBC here I come!!! Tyvärr eftersom jag vart sen på det så vart Cross-fiten och Mudmania fullbokat - snooze and you loose...

Fast jag fick till ett himla bra schema ändå och man vet ju aldrig kanske det blir något avhopp så man kan sneaka sig in. Ska bli så himla kul att träffa en massa träningskompisar igen, få träna till kuliga instruktörer, få finfin goodie bag, äta god mat, få träffa intressanta träningsprofiler vars bloggar jag läser varje dag och bo på fint Nordic Light hotel. Tjoho vad kul detta ska bli!!! Ses vi där?

Här kan du läsa om allt det roliga: http://bloggerbootcamp.se/ och vill du kolla hur kul jag hade i våras så scrollar du långt ner och kika i högerkolumnen på inläggen kring den 20 april och framåt. Massa bilder, kommentarer, kuligheter och vinster...

Kommentarer

 1. Japp, jag insåg också att jag var dubbelbokad men vi får väl flörta med Bulgarians nån annan helg helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag är också anmäld till BBC!
  Vad kul!
  Vi ses i mars!
  :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…