Fortsätt till huvudinnehåll

Så kul!!!

Okej dag 4 över och jag sitter som en sliten men leendes hög i soffan. Maken har serverat med mat och snart dags för dagens hemläxa. Jag ska sätta ihop ett träningsprogram på ca 30 minuter till min träningskompis Linda. Imorgon kl 9.35 ska jag hämta upp henne på ett specifikt ställe. Ta oss till gymmet, köra hållningsanalys och sedan genomföra 5 min uppvärmning, traditionella marklyft, raka marklyft, hantelflyes, rodd 0 grader, raka magcrunch och stretch.

Hur dessa övningarna ska genomföras är upp till mig och jag måste ha alternativa planer för tex stång till lyft kan ju vara upptagen - vad gör jag då... Jag måste också komma ihåg H-D-H vilket betyder lite förenklat: visa övning, prata om vad man ska tänka på, visa övning. Sen över till kunden med samma hållpunkter. Jag ska naturligtvis också korrigera tekniken om nödvändigt och berätta vad vi tränar och varför. Spännande!

Annars idag har det varit min eftermiddag :-) Men först imorse skulle ju hemläxan till Per levereras. Jag värmde upp i gymmet med lite löpband, rörlighetsträning med pinne och sen gick jag igenom knäböj med mig själv. Sen var det bara att köra. Gick väldigt bra även om jag blev lite nervös. Man vill ju så gärna göra allt rätt och perfekt. Men jag fick höra att jag har väldigt bra teknik, att jag gjorde en bra muntlig genomgång samtidigt som jag gjorde det visuellt tex ställ fötterna höftbrett, fäll in svansen etc. Tjoho jag blev väldigt lättad och glad.

Efter olika instruktörsgenomgångar och repetition utav övningar i gymmet så var det äntligen dags för OL dvs Olympiska Lyft. Yes jag bara älskar det. Min teknik är hyfsad men det är rörligheten som jag måste nöta på. Men jag ger mig inte - en vacker dag ska jag lyfta 100 kilo i marklyft. Efter det blev det dags för kettlebells. Och 10 minuter senare så vart jag omringad i ett område i gymmet och visa svingar till höger och vänster och korrigerade mina träningskompisar. Så kul!!!

 Jag, Josefin och Nicolas visar upp en stretchvariant. Läs mer om Josefin här: http://aliceaugusta.shapemeup.se/

Joakim och Adam showar

Nicolas gör tummen upp 

Tobias, Jenny, Linda och Alex stretchar på. Tobias är också en av våra kändisar - kolla här: http://www.facebook.com/pages/Tobias-Foerster/229873480409266

Tina, Mitcho, Rebecka med ryggen mot kameran. Vill du veta mer om Mitcho, en av våra andra kändisar, kolla in hans blogg: http://batalovscorner.batalovpics.com/

Här ser ni Olof, Alexia, Nicole och Maria.
Alexias blogg får du inte missa: http://www.inspirationsboost.se/Nöta lyft!

 Bloggerskan kör lyft
 
 Linda kör sina lyft och hennes blogg hittar du här: http://zingorina.blogg.se/

Kommentarer

 1. Åh vad roligt ni verkar ha det!! :D Fortsatt lycka till!!

  SvaraRadera
 2. åh vad kul att se lite bilder också! bra att du är på HUGGET tina! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det är kul för mig att titta tillbaks på också för när man är mitt uppe i det så glömmer man bort lite att vara i nuet :-)

   Radera
 3. Så proffsig du ser ut / Kram M.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…