Fortsätt till huvudinnehåll

Tänk om...

Egentligen ska man inte tänka så men just nu är denna kämpen trött. Framför allt i knä och fotsulorna. Det jag tänker då är fasiken tänk om du Jensen tappat de där extra 20 kilona då hade allt det varit så mycket enklare. Men what´s the point? Det finns alltid tänk om:s... Jag jobbar istället på att tänka positivt - fasiken vad jag är stark som kan hänga med trots de där kilona!

Och idag har varit lika kul men vi har fått jobba ännu hårdare i gymmet och det känns i kroppen kan ni tro. Vi har repeterat bröstövningar ifrån igår, vi har kört massa benböj, utfall och benmaskiner och så axlar på det och lite ben till... Vår hemläxa är att imorgonbitti ska vi var och en köra H-D-H benböj med Per. Lite nervös men detta fixar sig.

Förresten idag så var det en större tjej i gymmet som tränade med PT. Hon kämpade på och jag kände så väl igen mig. Tänkte på känslorna som stormade runt i knoppen när jag var så stor och även idag vid vissa tillfälle. Fick mig också en tankeställare att hur långt jag har kommit även om jag är den enda i gruppen som inte ska läsa vidare till PT. Fick idag frågan från lärare Per varför och mitt svar är att jag känner inte mig redo. Och det är jag inte men en vacker dag kanske...

By the way angående tjejen så först vågade jag inte men sen tänkte varför inte. Vad jag gjorde? Jag vart tvungen att gå fram till denna för mig okända tjej och berömma henne. Jag sa att jag sett hur hårt hon kämpat, hur grym hon var, att jag vet hur det är för jag har själv gått ner över 30 kilo och nu går jag instruktörsutbildning. Peppade att hon skulle fortsätta. Hon blev så himla glad och lyste upp hela hon. Sen fick jag rusa därifrån för att inte börja böla...

Anteckningar, anteckningar, anteckningar

Träna och skriva 
 Tobias - min partner in crime
Rebecka visar formen! 

 
 Ny favvis - mitt nya godis!

Kommentarer

 1. Är alla unga som går utbildningen ;)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vi har en väldigt bra grupp med hyfsat lika många tjejer och killar och spridda åldrar. Jättebra!

   Radera
 2. Tina - du är en fantastisk kämpe. Jag tjatar vidare om föreläsningar och förebilder, för du är en riktig förebild / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej jag lovar jag ska skicka ett förslag till Studio S :-) Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…