Fortsätt till huvudinnehåll

WOW WOW WOW!!!

Alltså jag spricker av stolthet samtidigt som jag rodnar lite och fäller tårar... Jag har nämligen vunnit något stort idag!!!! Kalle som bloggar på Cafe och vars blogg jag läser varje dag har utsett mig till vinnare i hans Veckans Skryt. Okej jag har ju nominerat mig själv men inte fasiken trodde jag att jag skulle vinna inte - mest en kul grej liksom. Brukar vara andra som har gjort så mycket större grejer.

Prata om chock när jag idag som vanligt går in och ska kolla senaste inlägget. Tur jag satt ner och hade dörren stängd för jag började faktiskt gråta. Av olika anledningar tex hans fina motivering (måste nästan printa ut och rama in den), att lilla jag en skånetös vann, att andra kan bli impade av det jag gör när jag blir så mycket mer impad av alla andra än mig själv, att jag har kommit så långt och hur hårt jag har kämpat (och måste kämpa för inget kommer gratis - bara hårt arbete som ger utdelning!).

Kalles motivering är: "En fjärils förvandling är ett naturens under, snart ska du ha egna kettlebellkunder. Från att ha varit nästan alldeles rund, har du nu blivit stark och sund. Du tränar och sliter för kung och land, nu har du en tårta i din hand." Priset är en fin tårta från skickatarta.se och träningskläder från Under Armour. Tjoho vad glad jag är och stort tack till Kalle för denna vinsten! Gå in och läs mer här: http://kalle.cafe.se/veckans-skryt-46-vinnaren/

PS! Vet ni vad det komiska är... Att när jag var som störst och såg någon som tex sprang när vi vart ute och körde, då väste jag alltid surt - äsch gå hem och käka en gräddtårta :-) Snacka om att jag ska njuta av varenda tugga :-)

Kommentarer

 1. Vad roligt!!! Här fick du ännu ett bevis. Nu hoppas jag verkligen att du äntligen inser att du gjort och gör något fantastiskt / Kram M.

  SvaraRadera
 2. Yay! Det är en vinst du verkligen förtjänar. Både för det du har lyckats göra och för att du vågar skryta om det ;-) (skryta är svårt FFS)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja skryta är ju skitjobbigt men glad att jag vågade! Tack så mycket Pernille!

   Radera
 3. STORT GRATTIS! En vinst du verkligen är värd på alla sätt! :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Fan vad bra du är! (i brist på ork och fantasi så får du inte fler ord än såhär just nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jimmy - de orden är fullt tillräckliga för mig!!! Tack!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…