Fortsätt till huvudinnehåll

Flera föreläsningar utav mig!

För cirka en månad sedan tog jag mod till mig och kontaktade Anna vars blogg jag följt länge. Anna arbetar även som gruppträningsansvarig på Time Sport Club och är en av dem Olof på Spartan tipsade mig om när jag bloggade om min dröm. Det var faktiskt också på Time Sport Club i Kävlinge jag testade kettlebells för första gången i mitt liv. Och en av anledningarna till att jag valde PT-Malou som PT var ju för att jag skulle få lov att hålla på med the bells igen. Och tänk 11 månader senare ska jag bli instruktör - galet om man tänker på det egentligen :-)

Anledningen till att jag kontaktade Anna var att be om hjälp för att förverkliga min dröm - att föreläsa om min hälsoresa samt att bli instruktör. Och för två veckor sedan träffades vi på gymmet i Kävlinge. Jag tyckte vi genast kom överens och hade mycket att prata om. Väldigt trevlig tjej tänkte jag! Och vet ni vad? Det pirrar i magen utav förväntan och nervositet samtidigt som jag är sprudlande glad. Jag ska nämligen göra två föreläsningar i januari på Time Sport Club.

En den 17/1 i Kävlinge och en den 24/1 i Löddeköpinge. Det kommer vara öppna föreläsningar dvs inte enbart för gymmets medlemmar. Så nu måste ni komma och heja på mig i publiken - lova det!!!! Så fort jag har mer information så hamnar det i bloggen men boka redan nu dessa datum! Och kanske så ska jag även få instruera på Time Sport Club till våren - i kettlebells och i TRX (efter min utbildning).... Yikes drömmar kan bli verklighet om du jobbar hårt för att uppnå dem!!!

Kommentarer

 1. Åhh det låter fantastiskt! Du är modig och tuff!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Grymt bra av dig Tina GRATTIS den här belöningen för ditt slit är DU VÄRD!! Kommer vara med dig i mina tankar!! Go GIRL!!

  SvaraRadera
 3. ÄNTLIGEN - detta har jag väntat på. Jag kommer, det skall bli så roligt och intressant att lyssna på dig / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack vare dig Margaretha som jag tog tag i det hela :-) Åh skönt att ha dig i publiken för jag kommer vara mycket nervös! Kram

   Radera
 4. Ser framemot dina föreläsningar! Det kommer att gå jättebra! Jag lovar att du kommer inspirera massor med din story!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så jättemycket Anna! Åh tack för förtroendet!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…