Fortsätt till huvudinnehåll

Grymt imponerad!

Denna veckan har ju varit en riktig kettlebellsvecka. Har kört 4 rena kettlebellspass, 2 tuffa pass med PT-Malou och 2 spinningpass sedan förra lördagen och det kändes i kroppen idag. Not my finest performance idag med den träningsvärken. Fast lika kul och svettigt. Och imorgon står julspinning på schemat. Får se vad min rumpa tycker om det :-)

Idag var jag på Time SportClub i Löddeköpinge. Wow vilken fin anläggning och det gäller förresten för den i Kävlinge också. Väldigt trevligt bemötande utav personal och medlemmar samt grymma instruktörer. Jag har snappat upp en hel del saker som jag kan ha nytta av när jag ska börja i janauri på Studio S. Så just nu snurrar det i huvudet utav musik, uppvärming, övningar, "mellan-övningar", stretch och avslut. KUL!

Time i Löddeköpinge precis vid Center Syd

Stort, fräscht och vilken utrustning - lyx! Fina små handdukar att använda plus att de har frukt och kaffemaskin - bara att ta för sig

Holy macaroni - jag vart med på väggen... 

Det är ju jag som ska hålla föreläsning... 

Fint omklädningsrum Kettlebellsrummet!!!

Kommentarer

 1. Snyggt! Måste komma och träna för dig när tillfälle ges! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det! Ja det får du göra! Kram!

   Radera
 2. Sweet!
  Gillar allt -speciellt KB-rummet...
  God Jul!!

  /Stefan Ferm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Stefan ett sådant skulle vi haft!!!! Ha en riktigt mysig jul!

   Radera
 3. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på dig / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. DETSAMMA TILL DIG MARGARETHA!!! SÅ GLAD ATT HA LÄRT KÄNNA DIG VÄRLDENS BÄSTA PEPPARE!!! KRAM!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…