Fortsätt till huvudinnehåll

Tårtan är beställd!

Om en vecka smäller det! Denna bloggerska fyller 40 - tjoho!!! Jag inleder dagen med födelsedagsträning på Studio S med en del träningssugna vänner och fortsätter på spa i Båstad. Vet att inte alla som läser bloggen är så intresserad utav detta men vissa av er som ska delta kan jag antingen nå via bloggen eller facebook så jag lägger ut det på båda ställen. But here we go with några praktiska detaljer...

Vi samlas vid 9-tiden och träningspasset kör igång 09.15. Ledtråd till träningspasset är: 2012. Ha bekväma kläder du trivs i och skor som funkar för dig. Det kommer bli hyfsat tufft men var och en deltar utifrån sina förutsättningar inkluderat denna :-) Vi håller på cirka en timme och efteråt blir det Valrhona Hallon tårta och rosa bubblor. Vi har tillgång till omklädningsrum med dusch och bastu.

Pågatåg från Malmö avgår 08.53 och anländer till Hjärup 09.02. Följ perrongen tills ni ser en cykelbana och trappa, följ cykelbanan in på en väg mellan två små vita hus, gå rakt fram längs med vägen (på höger sida ligger några hus sedan den röda muren in till Jakriborg), genom stängslet och rakt framför dig tvärsöver parkeringen ligger en stor byggnad där finns Studio S i högra "hörnet".

Pågatåg från Lund avgår 08.52 och anländer till Hjärup 08.55. Gå över till andra sidan spåren genom tunneln, gå upp för trappan, gå rakt fram längs med vägen (på höger sida ligger några hus sedan den röda muren in till Jakriborg), genom stängslet och rakt framför dig tvärsöver parkeringen ligger en stor byggnad där finns Studio S i högra "hörnet".

Kör du - enklast att söka på Eniro och Tösavägen 20. OBS! Presenter undanbedes. Jag vill bara göra en kul grej på en dag som råkar vara min födelsedag. No need att ta med något för den sakens skull utan jag är bara glad att ni vill träna med mig!

Några frågor på det? Och fortfarande gäller att om man inte bor i närheten så kan man ju fira min födelsedag på hemmaplan med ett träningspass och ha mig i tankarna :-)

Kommentarer

 1. Hade såååå gärna kommit men är i dalarna och firar jul. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Tina
  Känner ju inte dig alls, men det känns som om jag känner dig..beror väl på att jag läser bloggen...
  Hade funderingar på att vara med på ditt födesedagspass..men pga lite olika skador här och där..vet jag minsann inte..vad är det för pass du tänkt dig?
  kram susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Susanne! Du är så välkommen och vi kommer alla delta på vår egna villkor. Jag kan inte heller utföra alla övningar jag har valt att ta med men jag vill öva! Så kom och var med Susanne på ditt sätt - huvudsaken är att vi göra något och har kul!!! Kram

   Radera
 3. hej
  så kul..då kommer jag...ses då..kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…