Fortsätt till huvudinnehåll

Titta vad jag har!

Min blogg är ju inte värsta kändisbloggen där jag dagligen får erbjudande till höger och vänster eller saker hemskickade. Fast under denna hösten så har det börjat trilla in en del mail och förfrågningar. I de allra flesta fallen har jag tackat nej för jag anser att jag måste kunna stå för produkten, det måste passa in i bloggen och det ska kännas rätt för mig helt enkelt.

Till exempel blev jag bjuden till Friskis & Svettis träningsdag uppe i Stockholm i början på november. Den hade jag jättegärna deltagit i men det var samtidigt som min träningsutbildning. Medans att testa drycker, skriva om klockor eller länka till märkliga kosttillskott känns inte alls lockande. När jag för en tid sedan blev kontaktad utav Andmotion så visste jag först inte vad det var för ett företag. Men efter att ha kollat in deras sajt och hittat massa spännande produkter så kändes detta som en rätt matchning. Kolla själv här: http://andmotion.se/

Jag fick erbjudandet utav dem att testa en produkt och eftersom jag har skrivit upp en medicinboll på önskelistan redan så blev det win-win liksom. Häromdagen hämtade jag ut lådan på Posten och i den låg en fin 5 kilos medicinboll från Casall. För er som följt bloggen en tid vet ju att när jag "skött mig" under ett pass med PT-Malou så får jag göra ball slams med boll som belöning. I love it och är så glad nu att jag har en egen. Tack Andmotion!

Det finns massa andra övningar att göra tex russian twist med boll, olika kast tex gör jag sidokast med PT-Malou. Du kan hitta fler övningar här: http://www.styrkeprogrammet.se/ovningsarkiv/?muscle_group%5B%5D=alla&category%5B%5D=medicinboll&level%5B%5D=alla&page=1 Vad är din bästa övning med medicinboll? By the way jag tycker detta räknas som min fjärde lucka dvs gårdagens för det är ju en sprillans ny boll :-)Visst pryder den sin plats i hemmagymmet?

En video på mig när jag kör ball slams för ca 7 månader sedan

PS! För att du som läsare ska veta när jag har blivit erbjuden att testa något så kommer jag skriva taggen "samarbete" i inlägget så är vi tydliga med varandra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…