Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 1, 2012

Utvärdering utav 2011

Jaha då var det dags att utvärdera ännu ett år och jag får säga att 2011 var nog mitt svettigaste år i mitt liv :-) Men framför allt var det året jag tog tillbaks mitt liv och gjorde livstilsförändringar för livet. Nu fortsätter resan under 2012 och jag känner bara glädje och spänning inför vad som ska komma även om jag säkert kommer få genomlida utmaningar på alla sätt.

Who knows men det är väl det som också är meningen. Då kan man också själv ta kontroll och skapa det livet man vill leva - både i motgång och i framgång. Det är bara du som kan avgöra hur du hanterar livet och under 2011 känner jag att jag valde rätt väg för mig och jag har aldrig mått bättre. Både i kroppen och knoppen.

För visst även om jag har gått ner över 19 kilo under 2011, tränat över 400 timmar, käkar bra mat, utmanat mina hjärnspöke så har jag en bit kvar och egentligen blir man väl aldrig färdig. Nog det som kallas att leva och alltid eftersträva något bättre. Men mitt bättre under 2011 har varit värt allt …

Bilder nyår 2010 och 2011

Exakt ett år emellan dessa bilderna. Okej inte samma posande på de första bilderna men det berodde mycket på att då kände jag verkligen inte för att posa framför en kamera. Av någon underlig anledning så är det roligare nu :-) Undrar hur det kommer se ut om ett år...

Nyår 2010-2011


Nyår 2011-2012


Det är numera denna som gäller

Har äntligen samlat mod och börjat använda min nya laptop. Men visst är det ett jobbigt i-landsproblem när man måste göra om en massa inställningar, uppdateringar, komma ihåg lösenord och knappar/funktioner som ändras. Fast nu tror jag att jag är på banan och är redo att fortsätta 2012 års bloggande från denna vita godingen :-)

Följer du med?

Nu har jag gått in och anmält mig till Bloggers Bootcamp i april. Ska bli så himla kul och jag längtar redan. Framförallt för att vissa av passen verkar som gjorda för mig. Okej yoga och spinning är kanske inte optimalt för min svanskota men kolla här vad jag hoppas på att få göra:

http://bloggerbootcamp.se/schema/spartan
http://bloggerbootcamp.se/schema/be-awesome
http://bloggerbootcamp.se/schema/train-like-athletes
http://bloggerbootcamp.se/schema/bbc-passet-erick-manalo

Mest glad är jag över Spartan-passet för jag är ju så nyfiken på deras kettlebells utbildningar och annan typ av träning som de förespråkar. Är ju ett av mina drömmål detta året dvs att bemästra the bells. Tjoho kunde inte bli en bättre start på 2012!!!

Följer du med mig? Om man inte själv bloggar så kvalificerar man genom att läsa bloggar och om du läser detta så... Kom igen utmana dig själv och följ med mig på världens äventyr!