Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 7, 2012

Ska du titta?

Man får väl kolla in Gladiatorerna ikväll. Hade stegen funnits som en gren så hade jag kickat deras ass... Jaja i mitt huvud alltså. Men jag vill kolla för att jag läser en del bloggar av de som spelar en gladitor. Plus se vem som ställer upp som motstånd. Hmm kanske ett mål att sikta på... eller inte. Visst borde hembakt kladdkaka med vispgrädde passa alldeles utmärkt när man tittar på andras fysiska ansträngningar?

Tappra tjejer

Ojoj vi vet nu varför det kallas "Långa Bryggan" för att komma ut till kallbadhuset i Bjärred. Och i motvind och regn kändes den oändlig. But we made it! Fyra tappra tjejer (Lotta, Britta, Sara och jag) tog oss ut och trodde först vi skulle vara de enda.

Men döm till vår förvåningen efter en stund vart dambastun packad. Vi vågade oss på 2 dopp med Britta som vinnare för hon tog ett tredje :-) Efter dusch och långa brygga tillbaks till land kände vi oss som olympiska guldmedaljörer. Mycket stolta över vårt stora mod åt vi en god lunch och snickesnackade lite.

Man ser badet långt där ute...  Långt långt långt där ute  Ja vi överlevde de över 500 metrarna men det ser inte så gästvänligt ut  Det vart här vi doppade oss för egentligen kan det väl inte kallas bada...  BASTUN - livsnödvändig!  Stolta baderskor!

Varför???

I ett svagt ögonblick när jag kände mig stärkt av min allra första upplevelse samt glada tillrop så föreslog jag att S Tjejerna skulle kallbada. Idag is the day... Det blåser, regnar och är svinkallt ute. Why åh why föreslog jag detta???

Jag kan ju inte hoppa av nu men jisses vad jag ångrar mig. Nåja får ta mig till gymmet först för jag har en del träningsminuter att klara av innan veckan är slut. Fast jag har grym träningsvärk i rumpan efter gårdagens pass - misstänker utfallen med TRX men kan de verkligen ge skinkorna en sådan omgång?

Vad ska du hitta på idag?