Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 10, 2012

Jag sprang...

... i 9 minuter imorse på löpbandet (1 km). Tror jag aldrig har inträffat i hela mitt liv och jag hade nära döden upplevelser. Det gick inte fort och var säkert inte en stilguide till löpning men jag gjorde det! Varför? Råkade se sista avsnittet utav detta igår: http://www.tv4play.se/dokumentarer/heavy_makeover

Helt missat så nu måste jag se från början. Men åter till varför? Var en av tjejerna som sprang ett 5 km lopp utan att stanna och var så stolt över sin prestation - med all rätt! Och jag surade till och gnällde till maken att fan det klarar inte jag och hon väger mer än jag och det är syndast om mig i hela världen.

Då satte maken lite perspektiv på det hela... "Det kan du säkert om du bara testar och vad menar du med att springa? Du ska säkert springa så fort du bara någonsin kan och är sur över att du klara det i 1 eller 2 minuter. Ser du hennes fart? Det är mer jogg och hon kallar det att springa. Allt handlar om definitioner så du kan säkert också om du bara testar.&quo…

Såg ni Sverker igår?

Jag tittade och usch jag gillade det inte alls. Inte ämnet som diskuterades men programformen. Tyckte det vart rörigt, osammanhängaden och gapigt. Massa ledande frågor - framför allt till publiken. Vad skulle de stackarna svara egentligen? Plus inte lätt att stå som publik och se intressant ut... Sverker som prasslade med papper och vars skalle dök upp i fel kameravinkel hela tiden. Tror verkligen programmets ämnen hade tjänat mycket på om formen hade varit ett annat.

Vad ska jag säga om ämnet - fetma? Ja var och en har ju sin uppfattning vad som är rätt och fel så enkelt är det. För mig vet jag att socker är en stor bov/orsak till min egen fetma men så är kanske inte fallet för en annan individ. Likaså tror jag inte på lagstiftningar och regel för inte sjutton bryr sig en sockerberoende om i fall godiset blir lite dyrare för att staten inför en skatt. I mitt fall hade jag valt att handla i alla fall och dra ner på något annat.

Håller med vissa kommentarer och inte andra. T.ex. att rö…