Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 14, 2012

Wow säger jag bara!

Vilken dag och även om jag är helt slut så är jag lycklig. Har redan lärt mig otroligt mycket och blivit väldigt inspirerad. Kul att det är sådan bredd på deltagarna även om alla är tjejer. Längtar redan till imorgon så jag får lära mig mera. Hoppas du haft en bra lördag!

Håller med och TACK!

Håller fullständigt med PT Malou här: http://malouwernersson.blogg.se/2012/january/biggest-loser-forbannad.html Tänkte precis samma saker tex att doktorn som skulle ge råd så inte ut som hälsa själv. Vilket naturligtvis man inte behöver göra som doktorn men det lite grann udden av det hon säger när det känns att hon inte lever som hon lär.

Eller att jag hatar att det bara handlar om vem som går ner mest snabbast och att människor som verkligen behöver hjälp ska röstas ut. Men visst det hade väl inte varit "bra TV" om inte alla dessa momenten fanns med. Därför gillar jag även de andra viktprogram som börjar visas för där är det inte tävling på det sättet.

Sedan måste jag bara säga DET STÖRSTA TACK från mitt hjärta till PT Malou. Hon skrev ett långt e-mail till mig igår med anledning utav detta inlägg. Så snällt att ta sig den tiden. Hon skrev peppande, gav exempel från sin egen erfarenhet, och visade en oerhört omtanke om mig som hennes klient. Jag blev jätterörd och kände mi…