Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 19, 2012

Puh...

... nu tror jag att jag svarat på alla kommentarer och japp det funkade mycket bättre med Google Chrome som jag fick tips om på FB sidan. Dags för sminkavtagning och BL-tittande från sängen. Se om jag är vaken till kl 22 och LCHF debatten på SVT.

Glad veckan

Förra veckan kändes som tänkar- och depparveckan och det håller ni säkert med om. Men efter helgens äventyr och veckans PT pass så känner jag mig bara på topp. Även om låren (framför allt insidan) värker och jag går som en anka :-) Men jag är så jäkla stolt över mig själv för att jag pushar mig utanför min bekvämlighetszon. Och vet ni vad jag kan och I love it!

Imorse gjorde jag saker som jag aldrig gjort förr tack vare PT Malou. Jag har beskrivit passet nedan men vet faktiskt inte om jag fått med alla övningar för jag bara gör vad jag blir tillsagd. Har inte heller någon aning om antal repetitioner för jag slutar när Malou säger sluta. Men vet ni vad? Jag gjorde bl.a. plankan stående på tå, marklyft med stång, jag sprang intervaller på löpbandet!!!

Yikes läskigt att hoppa på och av i farten men jag kunde ju. Hade aldrig testat själv för jag ser mig bara som en av de som drattar på häcken och far in i väggen med en jäkla fart. Och jag var upp i speed 9,3 - det är världsrekord mina dam…

Time for mellis

Min dagliga mellis består oftast utav 1 dl blandade nötter. Jag portionsförpackar på söndagen så har jag veckans ranson klar och kan bara ta med mig en påse.

Har nallat några redan :-)