Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 25, 2012

Dagens bokskörd...

Beställde böcker på Adlibris för några dagar sedan. 2 böcker som rekommenderas på utbildningen (Sockerbomben och Kolesterol) och en som jag skulle vilja föreslå när det är min tur att välja bok i bokklubben. Vet dock inte om "det går igenom" för att denna är mer facklitteratur men ack så spänannde så läsas ska den :-)

Jaha idag så samarbetar vi inte så luta huvudet till höger...

Varför finns jag där?

Har fått lite kommentarer kring att min story visas på http://lchfklubben.se/ och hur det kan komma sig likaså om jag är medlem. Anledningen att "jag ligger där" är att i höstas så gästbloggade jag hos Philip och för er som läste min blogg då har ju följt det antar jag. Han frågade då om det var okej att använda storyn på den sajt han och Katrin skulle starta upp.

Ja varför inte sa jag. Jag vill ju att det ska spridas utav olika skäl. Främst för jag vill sprida en sund inställning till LCHF dvs att jag lever ett hyfsat normal liv, jag är en lat matlagerska, hade ett sockersug som var enormt och att det kanske kan leda till att någon annan testar LCHF eller blir inspirerad utav min hälsoresa. Kanske de som läser hittar sin väg till bättre hälsa på sitt sätt.

Sen ska jag inte sticka under stol med att det också är en egotripp att se sig själv och vad man lyckats med. Även nyttigt för att få in i hjärnan att detta är vad jag har åstadkommit (vilket kräver mycket jobb med sig s…

Från Expressens bilaga

Nu börjar artiklarna från Expressens bilaga i helgen dyka upp online. Här hittade jag en: http://www.expressen.se/halsa/1.2689175/rensa-ut-i-skafferiet-och-kylen

Dock ett tillägg från Anna Hallén som hon lade ut på fb i samband med denna artikeln:

"Innan jag halshuggs vill jag snabbt rätta :) Nu har jag bara snabbt bläddrat igen en härlig LCHF bilaga. Grattis Expressen! (Visst finns det saker som jag inte håller med om, men så är det väl alltid. Ledsen över att de obehagliga LowCarb bröden och LowCarbpastan finns med. Läskiga produkter.) Däremot "säger jag" ngra saker som jag inte säger. Ler stort. S 74. Jag rekommenderar INTE solroskärnaor på en topp lista för KÖP. Jag rekommenderar ALDITG Sukrin. Till och med tvärt om. Jag avråder från sukrin! Och jag har absolut inte (s 77) med bacon på topp listan för KÖP till Kylskåpet... snarare önskar en minskning av allt baconätande. Men annars är jag imponerad. Härligt bilaga med otroligt få fel. Underbart. TACK!"