Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 26, 2012

Redogörelseblogg?

Det är så lätt när man har en blogg att det helt plötsligt från läsarhåll ställs krav på att vara en "redogörelsebok" där varje detalj utav ens liv ska redovisas. Ja jag skriver mycket och öppet om mitt liv men främst det som rör min hälsa, träning, kost och vissa sociala bitar. Tycker jag bjuder hyfsat mycket på själv om inte väldigt mycket :-)

Jag gör det av olika skäl. Dels blir ju detta min dagbok där både framgång och motgång finns med dvs när jag känner mig lite deppig kan jag läsa några av de good stories, jag kan känna att jisses vad långt jag kommit men också påminna mig och vart jag är på väg. Också bra för att jämför tex hur tränade jag i mars 2011 mot mars 2012. Även kul att ha alla bilder etc.

Dels bloggar jag för att jag vill inspirera och motivera andra på deras hälsoresa. Kanske några tips funkar även för dig, eller att man förstår att man inte är ensam om att tex känna att vissa träningsövningar sucks big time, eller att andra också kämpar med vågen eller go…

Nästan lite kär...

Även om jag kvider över att träningsvärken leker nomad i min kropp så är jag jäkligt nöjd och glad. Just nu längtar jag till varje PT pass för att se vad PT Malou har hittat på till mig. Känner inte mig nervös längre även om vissa saker är "läskiga" dvs utmaningar. Tycker redan att jag förbättrat mig och känner i kroppen att "saker flyttas runt" dvs the fat. Men inget som är mätbart för det är liksom hela kroppen som tajtar till sig inbillar jag mig i alla fall (och då är det sant :-) )
Idag fick jag bla. köra massa TRX övningar för hela kroppen, Ball slams (5 kg) och sedan the STEGE. Tyckte det gick bättre idag och det blev många rundor/stegkombinationer. Och även idag en grand final med bl.a. stegkombo samtidigt som jag höllt medicinboll (4 kg), rusha till en matta genom hela gymmet, 10 Ball Slams, armhävningar på tå på mattan och jogga tillbaks till stegen. Jag vill bara poängtera en gång till - armhävningar på tå (8 st ggr 2)! Okej ingen stilstudie men jag är f…

Förresten har du testat?

Senaste leveransen från LCHF-butiken. Nyfiken på kokoschipsen och tacoskryddan (luktar precis som vanlig i affären men utan tillsatser). Har du testat dessa produkter?