Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 2, 2012

Det var jag väl värd?

Idag på lunchen fick jag äntligen tummarna loss och köpte nya inneskor till jobb. Eller rättare sagt beställde för de hade inte de jag vill ha i affären. Kostade på mig lite extra och köpte Birkenstock nu när jag gör mitt bästa för att stå så mycket som möjligt så svansskotan skonas. Har du inneskor på jobb? Jag har ju för att annars spricker min dumma eksemhud på fötterna dvs de behöver luftas och inte vara inne i varma skor hela dagarna.
Nuvarande vänstersko...  och höger...
De nya som jag väl var värd?

Rapport från dagens PT pass

Visste att det var överkropp och isolerade övningar som skulle stå på schemat men inget mer. Som vanligt möter Malou en med ett glatt leende och sen är det bara att köra. Först uppvärmning på crosstrainern på veckans level 10. Kör ju främst crosstrainer för att skona knäna och höfterna lite har ju nämligen fortfarande en hel del kilon att släpa runt plus att svanskotan vill vila från rodden...

Hade laddat med mer proteiner igår till middag så hade en helt annan känsla i kroppen idag än i tisdags morse. Något för alla att tänka på dvs du träna på vad du åt igår inte vad du åt 5 minuter innan passet. Men åter till vad jag fick pyssla med idag. Först gick vi på bröstpress med stång. Den är effektiv som sjutton men jag är lite feg och har inte vågat göra den när jag är själv. Känner mig så utsatt men nu får jag se till att ladda för mitt nästa egna styrkepass och köra.

Sen var det olika övningar i maskin och med stång. Bland annat fick jag lära mig en ny variant idag kallat "21:an&qu…