Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 4, 2012

Så jäkla kul!!!!!

Okej igår hade jag nog bestämt mig för att skippa det hela. Och imorse när det visade -16 så kändes det inte heller lockande. Men sen vet jag inte vad som flög i mig. Tänkte väl att jag skulle ångra mig mycket mer om jag inte i alla fall försökte. Så då fick jag fart. 
Det besvärliga var klädseln. Jag har ju inte den typen träningskläder men va sjutton något skulle jag väl skrapa ihopa. Men det bidde två par strumpor, trosor, träningsbh, linne, långarmad tunn tröja, tunn fleecetröja, 2 par tights, ett par mjukisbyxor, stor fleecetröja, halsduk, mössa och vantar. Puh men jag kunde röra mig och det visade sig bli alldeles lagom.
Jisses vad nervös jag var när jag körde till Victoriastadium i Lund. Och när jag blev mött av ett gäng militär killar och tjejer så lugnade sig inte nerverna precis. Fick mitt namn avbokat och en grön väst med Nordic Military Training på. Sedan samlades vi en squashsal för att få en introduktion. Usch vart jättemånga vältränade små lättisar och så några som jag.
Je…

Håll tummarna!

Okej dagens status... 16 minus, vindstilla och solen skiner. Fru Jensen har laddat med omelett med kalkon och några paranötter. Ska nu borsta tänderna, klä på sig femtioelva lager kläder, fettsmörja kinderna och ge sig iväg. Japp jag tänker testa NMT utomhus för rookies. Blir det för jävligt får jag väl bryta men då har jag gjort mitt bästa. Hade nog ångrat mig mycket mer om jag stannar hemma. Håll tummarna för mig!